Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 2 voor de vinaigrette: 1 eetlepel rode wijnazijn 1 eetlepel balsamico 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel Franse mosterd 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 1 bakje ricotta (kaas, 250 g) 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 zakje basilicum (15 g), fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlHet was weer tijd voor een lekker soepje. Ik ben dol op tomatensoep en ik zag bij Masterchef geroosterde tomatensoep langs komen. Leek mij erg lekker. Ik heb[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje ricotta (kaas, 250 g) 50 g pijnboompitten (geroosterd) 1 zakje basilicum ((15 g), fijngesneden) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 ciabatta's 1 teen knoflook 2 sjalotten 250 g ricotta (verse kaas, bakje) 250 g geitenkaas (naturel 45+, pakje á 125 g) 20 g Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 el olijfolie 800 g tomatenblokjes (blik) 4 el tapenade van zongedroogde tomaten 1 courgette 1 groentebouillontablet 3 bosuitjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g spinazie 50 g Pecorino Romano 100 g witbrood 15 g basilicum (bakje 15 g) 1 citroen 2 eieren 250 g ricotta (bakje 250 g) 6 el[...]
Bron: ah.nlDit recept is gebaseerd op een salade die ik een maandje geleden at bij Restaurant As . Dat wil zeggen, het is wat ik daarvan de volgende dag wist te[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDie zomer? Die dwingen we gewoon af met een salade tiendaagse! Gewoon doen alsof het hoog nodig is om dagelijks iets koels te eten. O ja, en het is ook nodig[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit voorgerechtje is erg smaakvol en heel feestelijk om te zien. Het is supermakkelijk om te maken en ook nog eens vega! Heb je wel eens kaas-kletskoppen[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk schreef een paar maanden geleden al over zwarte knoflook. Ik omschreef het toen als: De knoflook is zoals je hem nog nooit hebt gezien: de teentjes zijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl