Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten 150 g rosbief (dungesneden) 1 bakje rucolasla (30 g biologisch) 4 eetlepels olijfolie met truffelaroma (fles à 250 ml) 1 eetlepel azijn 40[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 truffel uit een potje(10 g) 3 parelhoenfilets 15 cl port 20 cl room Zout en peper Bereidingswijze Vang het truffelvocht op. Snijd de truffel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gram gamba`s zonder kop (gemarineerd) - 75 gram gemengde sla of rucola, - 4 porties rundercarpaccio. Voor de garnering: -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 stronken prei 12 plakjes hertencarpaccio (Rund kan natuurlijk ook) bieslook 12 oesters 2 tl mosterd 1 el truffelpuree 2 el water 2 el witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 400 gram gamba`s zonder kop (gemarineerd) - 75 gram gemengde sla of rucola, - 4 porties rundercarpaccio. Voor de garnering: -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2 portobello[...]
Bron: smulweb.nlLaatst hoorde ik op een verjaardag dat je in Warmenhuizen groene asperges kan kopen, kijk daar houden wij nou van, super lokaal. Afgelopen vrijdag ben ik er[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDit gerecht staat als voorgerecht in het blad Delicous, maar is ook als hoofdgerecht bij een lekker diner zeer geschikt. Wij hebben dit bij het kerstmenu[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 6 eetlepels olijfolie 1 eetlepel balsamicoazijn 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 eetlepel gedroogde Italiaanse keukenkruiden 2 x 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g carpaccio (dungesneden rauw rundvlees, vleeswaren) ½ el balsamicoazijn 3 el olijfolie met truffelaroma zout (versgemalen) peper 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels pijnboompitten 1 sjalot (gesnipperd) 1 eetlepel rode-wijnazijn 1 eetlepel olijfolie extra vierge met truffelaroma 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zakje verse krieltjes in de schil (Ã 500 g) zout 500 g witte asperges 1 bakje verse haricots verts (150 g) 10 sprietjes bieslook 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g aardappels (Vitelotte Noir) (zak à 1 1/2 kg) zeezout 2 eetlepels hazelnoten (zakje à 45 g) 1 bosuitje 2 takjes selderij 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g gemarineerde artisjokharten (potje 295 g) 40 g rucola 2 schalen dungesneden carpaccio met pecorino en truffeldressing (schaal 123 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 6 bosuitjes 4 eetlepels olijfolie met truffelaroma (Monini) 1 potje witte bonen (370 ml) 1 eetlepel vloeibare Italiaanse[...]
Bron: ah.nl