pompoenkoekjes hartig | citroentaart ah | preischotel | preistamppot ah | kaassalade voor op toast | recept zalmsalade met aardappel | appelflappen maken ah | worteltaart ah | recept worteltaart jamie oliver
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Voorgerechten zonder ossenhaas aardappel

Gevonden 16 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

aspergesoep met zalmsnippers

voor 4 personen 800 gr. asperges * 1 tl. suiker * 50 gr. boter * 60 gr. bloem * 1,5 ltr. kippenbouillon * 100 gr. gerookte zalm in snippers * 1 eierdooier* 1[...]

Bron: smulweb.nl
garnalensoep pittig

voor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]

Bron: smulweb.nl

Asperges Crepes met Mushroom dillesaus

voor 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui (in plakjes) 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 4 gram champignons (in plakjes) 1 eetlepel bloem 1/4 kop melk 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Hongaarse Champignonsoep

voor 4 personen 2 eetlepels boter 1 ui (fijngehakt) 1 bakje champignons (in vieren), 2 theelepels dille 1 eetlepel paprikapoeder 1 eetlepel sojasaus 2 kopjes[...]

Bron: smulweb.nl
Carpaccio van asperges met langoustines,[...]

Enige tijd geleden werd ik benaderd door Knack Weekend om een menu in te dienen voor de rubriek "Hoe maakt u het?". De keuze was all mine. Ofwel 3 dessertjes,[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Herfstsoep: bietensoep met[...]

In de herfstgroenten (bieten, pastinaak, etc.) proef je nu sterke, aardse smaken. Ik houd er wel van :) Gek is dat, hoe je smaakpalet verandert met de[...]

Bron: kookstel.blogspot.nl
Turkse Courgettepoffertjes-Pompoensoep

Uit mijn geleende boek bij de bieb een recept voor Turkse courgettepoffertjes vanavond. Gemaakt met courgettes, feta, scharreleieren, bloem, knoflook, zout,[...]

Bron: fareladolcevita.blogspot.nl
Licht gebonden, romige tomatensoep + tomaat[...]

Tomatensoep is altijd lekker en makkelijk! Het is weer tomatensoeptijd! (Nog) niet van tomaten uit eigen tuin, maar van de supermarkt. Laat ze dan een weekje[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Garnalen Pasteitje

Garnalenpasteitje... Ingrediënten: 200 gram Hollandse garnalen. 35 gram boter. 35 gram bloem. 1/2 dl witte wijn. 2 &1/2dl visbouillon. 1/2 dl slagroom. 2[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Krabkoekjes.

krabkoekjes Vandaag gaan we koekjes maken. Geen met bloem en eitjes, maar met vis nl krab. Heel eenvoudig en zeer lekker als lunch met een gemengde salade. We[...]

Bron: kokenmetmireille.blogspot.be
Hongaarse bloemkoolsoep - Karfiolleves

Ach ja, wat is 'mooi'… Ik was nog blij verrast met mijn eigen foto, maar als je dit gerecht opzoekt op Google (‘karfiolleves’) dan kom je[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Licht gebonden champignonsoep met gerookte kip

voor 4 personen 500 gr witte champignons (schoongemaakt en fijngesneden) 1 L kippenbouillon 250 gr kastanjechampignons (schoongemaakt en in plakjes) 50 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Provencaalse mosterdsoep met spekjes

voor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]

Bron: smulweb.nl
Hongaarse champignonsoep

voor 4 personen * 1 eetl olijfolie * 2 kopjes ui in blokjes gesneden * 1 doosje champignons in plakjes * 1 theel dille * 1 eetl paprikapoeder * 1 eetl[...]

Bron: smulweb.nl
Tomaten-cremesoep met slagroom

400 gram tomaten (gewassen en klein gesneden), 60 gram spek (in blokjes), 1 ui (gepeld en gesnipperd), 2 teentjes knoflook (gepeld en gesnipperd), 40 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Provencaalse mosterdsoep met spekjes

voor 6 personen 4 el olijfolie 2 sjalotjes (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 6 el grove mosterd 2 el Provencaalse kruiden (gedroogd) 2 el bloem[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy