Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Beetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram kipfilet 100 gram margarine 1 teentje knoflook 1 theelepel vetsin (smaakversterker) 2 grote tomaten 2 uien 3 takjes selderij 1 ?[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 - 350 gram Noorse zalmfilet; 1 tablet voor visbouillon; 300 - 400 gram broccoliroosjes; zout; 3 - 4 grote tomaten, ontveld; 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlGeroosterde mini Bindsla met Eiersalade Van het een komt het ander. Onlangs waren we op Ibiza en lunchten bij Casa Jondal aan de gelijknamige Cala. Hier wordt[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen mengsel van van gehakte olijven, kappers en tonijn zijn typische smaken van Sardinië en Sicilië. Claudia Roden geeft hier een recept voor een Siciliaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet was vis, vis en nog eens vis dat deze week op de bordjes lag in huize Eetplezier. Eerst aten we krrrrrrrokante lekkerbekjes. Met droge witte rijst, gewokte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGarnalenpasteitje... Ingrediënten: 200 gram Hollandse garnalen. 35 gram boter. 35 gram bloem. 1/2 dl witte wijn. 2 &1/2dl visbouillon. 1/2 dl slagroom. 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 800 g broccoli 25 g boter 1 duopak krieltjes (700 g) 2 schaaltjes Tivall groenteschijven (a 160 g) 2 teentjes knoflook 1 pot gedroogde[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Ca. 300 gram rosbief (vlees, aan een stuk), 2 theelepels Dijonmosterd, mespuntje knoflookpoeder, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlHet was vis, vis en nog eens vis dat deze week op de bordjes lag in huize Eetplezier. Eerst aten we krrrrrrrokante lekkerbekjes. Met droge witte rijst, gewokte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet was vis, vis en nog eens vis dat deze week op de bordjes lag in huize Eetplezier. Eerst aten we krrrrrrrokante lekkerbekjes. Met droge witte rijst, gewokte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 500 g kipfilet 1 grote ui 3 rode pepers 2 vleestomaten 1 bosje peterselie flinke lepel eendenvet of boter 4 el ketjap asin (of Japanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Aspergeroom: 500 gram witte asperges schepje suiker 200 ml kookroom 1 klein sjalotje 1 eetlepel boter 50 gram veldsla of spinazieblaadjes[...]
Bron: smulweb.nl100 gr ham (plak), 50 gr ontbijtspek (vlees is niet noodzakelijk), 20 gr boter, 2 groene paprika`s, 100 gr rijst, 1 1/2 liter vleesbouillon ( van blokjes),[...]
Bron: smulweb.nlNostalgie uit de vorige eeuw, uit de tijd van Wina Born. Daarvoor kon ik de visvorm van mijn moeder goed gebruiken. Maar van de piment d'Espelette had nog[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gram kipfilet 100 gram margarine 1 teentje knoflook 1 theelepel vetsin (smaakversterker) 2 grote tomaten 2 uien 3 takjes selderij 1 ?[...]
Bron: smulweb.nl