Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen 1 kg visfilet (kabeljauw, koolvis, tarbot), 500 g gepelde reuzengarnalen, 1 ui, 150 g wortelen, 3 tomaten, 3 takjes groene selder, 1 kleine[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 6 rode paprika`s schil van 3 biologische sinaasappels 6 rijpe vleestomaten 9 vastkokende aardappelen 12 el olijfolie 3 uien, gesnipperd 3 el[...]
Bron: smulweb.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 1 ui 1 prei 2 tomaten 1 sinaasappel 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 2 potten visfond (a 380 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 200 g winterpeen 1 tl zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 15 g peterselie 15 g selderij 2 takjes tijm 1 blaadje laurierblaadje 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode paprika's 250 g vastkokende aardappelen 500 g winterpeen 2 uien 750 ml visbouillon 3 tenen knoflook 2½ tl komijnzaad 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 1 liter vis- of kippenbouillon snufje saffraan 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 preien, in dunne ringen 2 grote vleestomaten, ontveld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 10 eetlepel olijfolie 6 teentjes koflook 4 eidooiers 3 theelepel salie 2 kruidnagels 1 laurierblad 1 eetlepel peterselie (vers) naar smaak[...]
Bron: smulweb.nl2 a 3 uien 2 tenen knoflook 2 l water visafval 3 lepels kruidenazijn peterselie zout peper saffraan laurier 500 g visfilet 3 dooiers citroensap[...]
Bron: smulweb.nl1 1/2 liter visbouillon of half mosselvocht half water 1 laurierblad 1/2 theelepel zout versgemalen zwarte peper 3 eetlepels peterselie 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 1/2 liter visbouillon, 1 laurierblad, 1/2 theel.zout, versgemalen peper, 3 eetl. peterselie (vers of gedroogt), 1 mespunt saffraanpoeder,[...]
Bron: smulweb.nl