Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 40 recepten
voor 4 personen 250 gram shoarma van lupine 150 gr quinoa 150 gr (beluga) linzen 2x bospeen, in plakjes ½ komkommer, in blokjes 1 paprika, in blokjes 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 700 gr pompoen, geschild en in blokjes gesneden 2 eetlepel donkerbruine zachte suiker 2 eetlepels honing 4 eetlepels olijfolie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 185 gram gerst 480 ml water 1/2 blik (425 gram) zwarte bonen, afgespoeld en uitgelekt 1/2 groene paprika, fijngesneden 1/2 rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 olijfolie bakspray 450 gr wortels, geschild en in stukken gesneden van ong. 1,5 cm 1 ui, in stukken gesneden van ong. 1,5 cm 450[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 zakjes panklare worteltjes en peultjes (700 g) in dunne reepjes, 1 citroen, 500 g lamsshoarma, 200 g botersla, 2 tl grove mosterd, 2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 7 tomaten 3 grote aardappels 3 tenen knoflook 1 grote ui chilipoeder (optioneel) zout peper komijnzaad roomboter 2 winterwortels (niet te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 7 tomaten 3 grote aardappels 3 tenen knoflook flinke hand kleefkruid 1 grote ui chilipoeder (optioneel) zout peper komijnzaad roomboter 2[...]
Bron: smulweb.nl250 gram shoarma van lupine 150 gr quinoa 150 gr (beluga) linzen 2x bospeen, in plakjes ½ komkommer, in blokjes 1 paprika, in blokjes 1 rode ui, in[...]
Bron: smulweb.nlSalades... In de zomer kan ik er geen genoeg van krijgen en probeer ik iedere keer weer andere varianten uit. Er zijn zoveel soorten groente waar je mee kunt[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlTot de laatste kruimel… Deze salade maakte ik (in heel weinig tijd) met ijsbergsla, gestoomde broccoliroosjes en- stelen, kerstomaatjes, partjes[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHoewel de regen gisteren met bakken tegelijk uit de hemel viel en de weersvooruitzichten nog niet veel goeds voorspelde, vond ik het toch weer eens tijd voor[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl