Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Aspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlNaast de Griekse salade waar ik laatst al over schreef, is ook deze vegetarische salade niçoise een van mijn favoriete maaltijdsalades. Het basisrecept is een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 30 g basilicum (bakje à 15 g) 8 el Italiaanse olijfolie 250 g cherrytomaten 1 el balsamicoazijn 375 g mozzarella (bol à 125 g) 2 sjalotten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 sjalotten 1 gele paprika 4 roma tomaten 200 g eikenbladslamelange (zak à 100 g) 200 g geitenkaas (chevre doux) 100 g verse[...]
Bron: ah.nlElke dag, zo rond half één, wanneer de gasten de omgeving aan het verkennen zijn en de rust weer even is teruggekeerd in ons huis, genieten wij van onze[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMet de kerstkilo´s zit het wel goed bewijst mijn weegschaal, die na deze gezellige dagen 1½ kilo minder aangeeft. Een bijgerechtje dat tijdens deze[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comHet weer slaat om, de temperatuur daalt en het droge weer van de afgelopen maanden is nu duidelijk voorbij. De straten hebben nog net niet blank gestaan, maar[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIk had nog heerlijke tomaten over uit de streekbox. Verder had ik mozzarella uit Italie in de koelkast. Ik bestel regelmatig bij San Lorenzo en vorige week[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWat een plaatje! Een heerlijk frisse groene zomerse maaltijd salade. Wanneer het zo warm is buiten heb ik weinig zin in warm eten en soms heb ik gewoon[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlvoor 4 personen De gemarineerde sjalotringen: 1 sjalot 1⁄2 dl sherryazijn (of rijstazijn) de guacamole: 2 rijpe avocado`s 1⁄2 limoen peper zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 pakken vissoep (Iglo) 1 glas cognac 2 dl. slagroom 1/2 blikje tomatenpuree (Spar) 200 g. Noorse garnalen 1 zakje roerbakgroenten (vers) 1[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 1 rode paprika; 1groene paprika; 1 gele paprika; 1 teen knoflook; 2 tomaten; 1 komkommer; 1 sjalot; 5 cl. goede olijfolie; 1 citroen; 10 cl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 st. grote rode paprika 1/2 st. rode peper 3 st. sjalotjes 2 tn. knoflook 10 st. olijven 1 st. tomaat (ontveld en zaadlijsten verwijderd) 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 eetlepel olijfolie 1 sjalot, fijngehakt 1 kg verse tomaten, geschild en in blokjes gesneden 1 kg grote garnalen, schoongemaakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 tomaat, ontpit en in blokjes gesneden verse basilicum, gehakt 1 kleine sjalot, in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 avocado's, geschild, ontpit en in stukjes 1 eetlepel sjalotjes, fijngesneden 1 eetlepel extra virgin olijfolie 450 ml groente-[...]
Bron: allrecipes.nlVoor dit recept karamelliseer je zalm in de oven en verdeel je deze over een kruidige salade met komkommer, tomaat en flinterdun gesneden kool. Ingrediënten:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 600 gr kabeljauw 1 vleestomaat, in plakken 2 sjalotjes, in ringen zeezout versgemalen zwarte peper 2 takjes verse tijm olijfolie[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 trostomaten 4 el olijfolie extra vierge 2 sjalotten (fijngesnipperd) 1 courgette 300 g kabeljauwhaasjes 3 el verse basilicum (in dunne[...]
Bron: ah.nl