Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
De meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBeetje prakken, beetje mengen… Hier is niets lastigs aan. Gewoon een ouderwets Hollands viskoekje. De panko vind ik lekkerder dan gewone paneermeel. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 75 gr warm gerookte zalm ( moot) 50 gr zeekraal 12,5 gr boter 1 sjalot 2 el grove mosterd 1/2 pot visfond (pot a 380 ml) 1/2 dl room Zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Ui, 1 teentje knoflook, 4 tomaten,0,5 spaanse peper,1 eetl. olie, 1 eetl.suiker,1 l. visbouillon,stukje steranijs, 2 venkels,600 gr. witte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 oesters - 8 sint-jakobsschelpen - 4 kreeftenscharen - 4 langoestines - 250 gram mulfilet - 2 eetlepels tomatensap - 1 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl4 st. kreeftenscharen (gekookt) 4 plakjes kreeft 4 st langoustinestaarten 8 st jacobsmossel 240 gr Mulfilet olijfolie naar smaak 1 el tomatenblokjes 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 75 gr warm gerookte zalm ( moot) 50 gr zeekraal 12,5 gr boter 1 sjalot 2 el grove mosterd 1/2 pot visfond (pot a 380 ml) 1/2 dl room Zout en[...]
Bron: smulweb.nlDavid Lebovitz is een Amerikaan in Parijs. Hij was chefkok-patissier in vooraanstaande restaurants in Californië en nu is hij kookboekenschrijver in Parijs. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMediterrane zomersalade Basilicum, pijnboompitten, amandelen, rijpe cheddar, olijfolie en knoflook. Mijn ingrediënten voor krokante pesto. Klassieke pesto maak[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWelkom terug in het Eerst Koken Kookboekenmuseum, waar Oud & Vergeten worden gekoesterd. Het boekje “Honderd recepten voor het bereiden van koude[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb wel vaker viskoekjes gemaakt maar dan heb je afgekoelde aardappelen nodig, voor dit recept is dat niet nodig. Je kunt alles door de warme aardappelen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMediterrane zomersalade Basilicum, pijnboompitten, amandelen, rijpe cheddar, olijfolie en knoflook. Mijn ingrediënten voor krokante pesto. Klassieke pesto maak[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGisteravond at ik in mijn eentje omdat Peter na een paar weken stop weer oefende met de band na werktijd. Ik had een lekkere buffelmozzarella gekocht van[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nl“Oh, maar dat is helemaal geen simpele salade,” zei mijn schoonmoeder toen de schotel op tafel kwam. Maar dat had ik ook niet gezegd, alleen dat we[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Gekonfijte tomaat 4 pomodori tomaten 6 el olijfolie 1 el suiker Artisjokken 4 artisjokken 1 citroen Ansjovisvinaigrette 6 ansjovisfilets 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 600 g aardappels (vastkokend geschild) 2 eetlepels zure room 3 eetlepels mayonaise 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje) 2 theelepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 6 eetlepels slaolie of andere olie*1 grote fijngesnipperde ui*1 teentje knoflook uit de knijper*100gr;rijst*1 kleine selderieknol*1-2 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 gr. heilbot viskruiden 1 limoen, geperst 2 avocado`s 1 eetl gembersiroop 1 teen knoflook, fijn gehakt olie om in te bakken 750 ml[...]
Bron: smulweb.nl