Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Knoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDe herfst geeft ons prachtige oranje kleuren van pompoen tot sinaasappel. Ook saffraan is een echte herfstproduct, alhoewel dan wel in andere landen. Deze 3[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr kippenvlees, in blokjes 1,5 liter kippenbouillon 1/2 theelepel zout 2 theelepels gemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nl* 600 gram uien * 1 bosje peterselie * 6 takjes koriander * 2 schoongemaakte kippen * 3 eetlepels olie * 30 gram boter * 2 eetlepels ras al-hanout * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr boter 700 gr kipfilet (in stukjes gesneden) 1 grote ui 3 tl kaneel 1 tl gemberpoeder 2 tl komijnpoeder 1/4 tl cayennepeper 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlEr gaat niets boven een zelfgebouwd soepje! Schrik niet van de bereidingstijd, want 75 minuten daarvan is oventijd voor het roosteren van je paprika’s! 4[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl- 2 grote tomaten - gepeld - 3 uien - 1 zakje soepgroenten - 125 g kipfilet - 2 el tomatenpuree - 2 el olijfolie - 1 blik kikkererwten (of 1 kopje droge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 6 liqoats - 30 gr boter - 1 ui - 20 gr verse gember - 40 gr honing - 0.5 liter witte wijn - 0.5 liter water - zout - peper - saffraan -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dl schaaldierenbouillon * 200 gr krabvlees * 4 sint-jakobsnoten met koraal * 4 zeeduivelmoten * 2 wortelen in fijne schijfjes * 1 preiwit in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-2 el olijfolie 1 ui, in dunne ringen 1 teentje knoflook, fijngesneden 1 el geraspte gemberwortel 1 rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ** 14 vellen filobladerdeeg ** 500 gram kipfilet ** 1 grote ui ** 1 eetlepel olijfolie ** ca. 60 gram boter ** 1 theelepel gemberpoeder ** 1/2[...]
Bron: smulweb.nl