Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
De zon laat zich nog wel zien, maar de stralen verwarmen ons toch al veel minder dan een paar weken geleden. Allez, dat vind ik toch. Ja, ik weet het, ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEnige tijd geleden werd ik benaderd door Knack Weekend om een menu in te dienen voor de rubriek "Hoe maakt u het?". De keuze was all mine. Ofwel 3 dessertjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen bbq is doorgaans met de nodige worsten, pensen en spek en de obligate sausjes een echte dikmaker. Daarom sluiten wij die graag af met een light dessertje[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beTijdens mijn vakantie in Spanje proefde ik in B&B La Puerta del Sueno een heerlijke, huisgemaakte gazpacho. Ik was dan ook van plan om eerstdaags zelf een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor het slapengaan, sla ik altijd nog een kookboek of -tijdschrift open. Ik weet het, ik heb rare gewoonten... Een normale vrouw leest "50 tinten grijs", ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe lente is begonnen. Officieel dan toch. Alleen is ze volgens mij nog in haar winterslaap en moet ze dringend een wake-up call krijgen. Misschien kan dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEindelijk! Er wordt mooi weer voorspeld! Met een beetje geluk kunnen we in 't weekend buiten eten. Dat goeie nieuws gaf mij zo'n boost dat ik meteen op zoek[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beAfgelopen weekend was ik op wielerstage in Mojacar (Zuid-Spanje) en een dorpsgenote en marathonloopvriendin was ook mee. Aan tafel, genietend van het meer dan[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe meteorologische lente is in het land en daar hoort een seizoensgebonden bordje bij. Dit is er zo eentje. Hier word je meteen vrolijk van. Lekker, kleurrijk[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be"Save the best for last". Dat moet het motto van chef Gallin geweest zijn voor het schooljaar 2012-2013. Want dit slaatje was ècht het allerlekkerste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beOnlangs ging ik op een zondagavond in Kortrijk een zomers terras opzoeken voor een gezellig dinertje met vrienden. Aangezien manlief toen ook al op dieet was,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVorige week was ik uitgenodigd op de perslunch n.a.v. de 50ste verjaardag van het kwaliteitslabel, de hertogelijke kroon, van Parmaham. Ik vertoefde er als[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDat lekker en mooi niet per se moeilijk hoeft te zijn, dat bewijst David Selen elke kookles opnieuw. Goeie producten en verrassende combinaties, daarmee kom je[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe zon laat het de laatste tijd al te vaak afweten, naar mijn zin. Ik vind al die regen maar niks. En ook de temperaturen zijn veel te laag naar mijn zin. Ach,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNa de gezonde toer met mijn 1e Rio Mare recept , wilde ik voor mijn 2de de zuiderse toer opgaan. Ik twijfelde tussen 2 receptjes en maakte ze allebei. Het ene[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk werkte al eerder recepten uit voor de VLAM en deed dat telkens met veel plezier en overgave. Herbekijk deze pareltjes maar even. Geen eigen stoef, hoor,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be