Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
Basissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZo het is bijna etenstijd. Wat eten jullie? Vanavond staat hier op tafel: courgettesoep en spinaziesalade met avocado en gerookte zalm. Daarbij nog wat[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlvoor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 koolrabi`s 3 stronkjes witlof 200 gr. oesterzwammen kokosolie blikje kokosmelk a 400 ml herbamare[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr tot 1,3 kg gemengde zeevruchten (kokkels, mosselen, garnalen, octopus, witte vis) 80 ml olijfolie 4 teentjes knoflook, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 2 stengels citroengras, in stukjes 2 stukjes gemberwortel van 10 cm , fijngehakt 5 limoenblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 flinke tl kerrie 1 el boter 2 st steranijs 4 stengels citroengras, in stukken, gekneusd 1 cm verse gemberwortel 1 rode peper, gehalveerd,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 rode ui 2 teentjes knoflook 3 koolrabi`s 3 stronkjes witlof 200 gr. oesterzwammen kokosolie blikje kokosmelk a 400 ml herbamare[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 ml kokosmelk 2 kippenbouillontabletten 2 stengels citroengras, in stukjes 2 stukjes gemberwortel van 10 cm , fijngehakt 5 limoenblaadjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen *300 Gram gemengde paddestoelen *Citroenolijfolie *700 gram vis naar keuze *400 gram gepelde garnaaltjes *250 ml witte wijn naar keuze[...]
Bron: smulweb.nl