Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ingrediënten 2 el olijfolie 2 tl gemalen komijn (djinten) 150 g gesneden ui 2 venkelknollen 150 g kipfiletblokjes 400 g linzen 400 g tomatenblokjes 350[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, grofgesneden 2 stengels bleekselderij, in grove stukken 1 wortel, geschrapt, in grove stukken 1 teen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. plantaardige olie 6 bosuitjes, fijngesneden 3 tenen knoflook, in dunne plakjes 1 liter kippen- of groentebouillon 250 g[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 3 eetlepels zonnebloemolie or arachide-olie - 2 rode uien - 3 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 zongedroogde tomaten op olie -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen - 200 gram rode linzen - een kwart rood pepertje, heel fijn gesneden - vijf tenen knoflook, fijn gesneden - een grote ui, gesnipperd - 3[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Linzen” is het meervoud van linze. De linze (plant) is een eenjarige peulvrucht die al eeuwen verbouwd wordt, zelfs in het Oude Testament wordt de[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlKoken heeft een heel andere vorm gekregen sinds ik een grote afleider in klein formaat thuis heb: mijn tien weken oude dochter. Zij bepaalt wanneer ik tijd heb[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlBroccoli inclusief stronk in stukjes snijden. Olijfolie, knoflook, verse gember. Broccoli erbij. Bouillon. Komijn & venkelzaad. Pureren. Yoghurt met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSoms loop je zo'n winkel binnen, waar alles lijkt te kloppen, waar het heerlijk ruikt en waar het één nog lekkerder eruit ziet dan het andere. Dat krijg ik[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nl