Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 25 gr boter 500 gr uien 1 eetlepel kerriepoeder, of naar smaak 2,5 eetlepel bloem 2 liter bouillon (getrokken van rund of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 Runderbouillon 500 gr runderpoot 750 gr runderbotten 1 grote ui, gepeld en gehalveerd 1 laurierblad 1/4 theelepel zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 kolbasz worsten (vacuum verpakt in een duopak) 300 g magere runderpoulet 2 runderbouillonblokjes 1 klein potje witte bonen op tomatensap 1[...]
Bron: smulweb.nl- 1 pond runderpoulet - 40 gram boter of margarine - Indasia bak- en grillkruiden - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl. bloem - 3 grote uien, gesnipperd - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 grote courgette of vier kleinere exemplaren, rond of lang maakt niet uit. 3 Bouillonblokjes (rund of groente) of Fond (in poedervorm of in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor ongeveer 4 a 6 personen: - 10 tomaten - 1 klein blikje tomatenpuree - 1 ui - 4 teentjes knoflook - 1 rode peper - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kolbasz worsten (vacuum verpakt in een duopak) 300 g magere runderpoulet 2 runderbouillonblokjes 1 klein potje witte bonen op tomatensap 1[...]
Bron: smulweb.nl- 1 pond runderpoulet - 40 gram boter of margarine - Indasia bak- en grillkruiden - 1 klein blikje tomatenpuree - 2 eetl. bloem - 3 grote uien, gesnipperd - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr. boter 400 gr. ossenstaart (bij iedere goede slager te koop) 2 uien 5 wortels 1 bosje selderij 1,5 l. water stukje foelie peperkorrels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 800 gram uien waaronder... witte uien/gele uien/rode uien rode en witte sjalotjes lente en bos uitjes 4 teentjes knoflook halve paprika kleur[...]
Bron: smulweb.nlAl langer was ik van plan om ossenstaartsoep te gaan maken. Maar steeds was er niet van gekomen, maar voor deze kerst wilde ik het graag eens proberen![...]
Bron: smakelijck.blogspot.comGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVan het weekend heb ik Ossenstaartsoep gemaakt. Mijn moeder maakte het vroeger weleens en ik was erg benieuwd naar de smaak. Daarna heb ik geimproviseerd met[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlFranse Uiensoep Met dit weer smaakt deze uiensoep natuurlijk altijd. Niet zo moeilijk te bereiden. Je straft hier niemand mee na een fikse wandeling in de[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlUiensoep met Appel Uiensoep met een twist Fris door de appel die erin zit.. Verrassend en lekker...... Ingredienten: 3 eetlepels boter 3 pond uien (gesneden)[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl