Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Garnalensoep Ingredienten voor 4 personen: 1 kg ongepelde hollandse garnalen 75 gr tomatenpuree 1 wortel 1 ui 3 teentjes knoflook 40 cl droge, witte wijn 8 cl[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 6 personen 50 gr roomboter 50 gr bloem 1 kilo uien, (in halve ringen gesneden) 3 teentjes knoflook (ragfijn geperst) 2 liter runder-of kippenbouillon 250[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 800 g uien 50 g boter 2 el bloem 1 tl peper (versgemalen) 4 el cognac 1½ liter hete runderbouillon (van tablet) 2 takjes verse tijm[...]
Bron: ah.nlVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOm alvast een beetje in de vakantiestemming te komen, een Frans soepje: "Soupe à l’oignon française authentique, avec tout dedans et dessus. Un soupçon[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Grote uien, 2 rundvleesbouillonblokken, 5 teentjes knoflook, cognac(vieux), 200 dl droge witte wijn, 800 dl water, stokbrood, geraspte oude[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 kreeft ( diepvries) van ong. 350 gr 1 wortel 1 wit van een dunne prei ½ ui 1 eetl. tomatenpuree 1 potje kreeftenfond boter 1 dl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kilo uien in dunne plakken, paar tenen knoflook gesnipperd, 1 flinke theelepel suiker, 2 liter sterke hete runderbouillon zelfgetrokken of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Grote uien, 2 rundvleesbouillonblokken, 5 teentjes knoflook, cognac(vieux), 200 dl droge witte wijn, 800 dl water, stokbrood, geraspte oude[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 350 gr. uien (in ringen gesneden) - 75 gr. boter - 30 gr. bloem - zout en peper, versgemalen - 1,5 liter bouillon - 300 gr. Gruyere (150 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 liter heldere vleesbouillon (vers, uit een pot of van tabletten, 1 glaasje cognac of madera, 2 eetlepels sojasaus (ketjap), paar druppels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 l heldere vleesbouillon - 1 glaasje cognac of madera - 2 el sojasaus - paar druppels tabasco - ca. 100 g witte druiven Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 liter heldere vleesbouillon uit een potje (bijvoorbeeld heldere ossenstaartsoep) 1 glaasje cognac 2 eetlepels sojasaus paar druppels tabasco[...]
Bron: smulweb.nl