Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 85 recepten
Ik ben de laatste tijd dol op soep, vooral op de wat koudere dagen kan ik echt genieten van een kom warme soep om even lekker op te warmen. Vaak maak ik een[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlvoor 4 personen -50 cl kokosmelk -50 cl kippen-of groentebouillon -600 g pompoen (geschild, ontdaan van zaadjes en in blokjes gesneden) -1 pepertje (zonder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3 tomaten halve courgette eetlepel (olijf)olie halve limoen klein uitje 1 teentje knoflook 1 avocado 2 theelepels dilletopjes 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 2 liter kippen- of groentebouillon 2 eetlepels plantaardige olie 1 middelgrote ui, gesneden 200 gr ongekookte parelgort 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote, rijpe meloen met groen vruchtvlees, circa 1,25 kg sap van 1 limoen stuk gember van 3,5 cm, geschild en geraspt 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g prei, overlangs gehalveerd en in dunne schijfjes gesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 350 g kipfilet 3 eetlepels (45 ml) plantaardige olie 2 blikjes (400 g elk) kokosmelk 450 ml water 2 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kipfilet 1,8 l kippenbouillon, ontvet 3 tenen knoflook 1 theel. zwarte peper 1 theel. gedroogde oregano 1 eetl. olijfolie 5[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 750 g zoete aardappelen, geschild en in schijfjes 4 dl kippenbouillon 1 theel. korianderzaad ½ theel. verkruimelde gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 700 gr pompoen, geschild en in blokjes gesneden 2 eetlepel donkerbruine zachte suiker 2 eetlepels honing 4 eetlepels olijfolie,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 4 runder/kalfsschenkel - 3 stukjes gember van ca. 5 cm, geschild en gekneusd - 2 uien, gepeld - 3 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nl