Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 86 recepten
Basissetje kerriesoep Vandaag een verzoeknummer met een lange voorgeschiedenis. Ik wisselde met wat culinair gezinden recepten uit, één van hen maakte weer een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300g Kabeljauw, gedroogd en in stukken of flink wat zout 2 Eieren 4a5 el Olijfolie Knoflook, 3 tenen Handje koriander (liefst vers) Paar[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 1 venkel in stukken 2 teentjes knoflook uit de knijper 2 blikken tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 6 rode paprika`s schil van 3 biologische sinaasappels 6 rijpe vleestomaten 9 vastkokende aardappelen 12 el olijfolie 3 uien, gesnipperd 3 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300g Kabeljauw, gedroogd en in stukken of flink wat zout 2 Eieren 4a5 el Olijfolie Knoflook, 3 tenen Handje koriander (liefst vers) Paar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlWoohoo, mijn meest artsy kookresultaat sinds ik blog! Kijk nou hoe leuk! Het is typisch Portugees en bevat precies dezelfde ingredienten als de açorda[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlMinimaal één keer in de twee weken gaan we wel met een groepje uit eten hier. Ik heb weleens geblogd over mijn favoriete restaurant hier, de Medronho Bar of[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nl