Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Altijd makkelijk om soep te kunnen eten in m'n pauze voor de koopavond. Dit recept komt uit de Foodies van januari 2009 (beetje aangepast). Het resultaat zag[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr zuurkool (naturel), 50 gr blokjes gerookte spek, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlMijn gasten op mijn 38e verjaardag deze maaltijdsoep voorgeschoteld, recept van mijn moeder! Ja wij hebben servische roots.... SERVISCHE BONENSOEP (4 personen)[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak (wijn)zuurkool (500 gram); 1 blik gepelde tomaten(plm. 400 gram); 500 gram rundergehakt; 3 uien; 1 liter groentebouillon; 200 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 1½ eetlepel bloem 1 theelepel komijn (djinten) 1 liter kippenbouillon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse tijm (15 g) 2 sjalotjes 3 eetlepels olijfolie 250 g wijnzuurkool (ongekookte) ½ eetlepel suiker 4 tomaten 1 teentje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 plakken Parmaham 1½ el olie 1 sjalot (fijngesneden) 1 zak wijnzuurkool (250 g) 1 el tijm 500 ml runderbouillon (zelfgemaakt of van 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g spliterwten (een nacht geweekt) 750 g ribkarbonades 250 g zuurkoolspek (aan een stuk) 1 grote ui (gesnipperd) 3 grote tomaten (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak spliterwten ((500 g), gewassen) 1 knolselderij (geschild en in blokjes) 1 winterpeen ((250 g), geschild en in plakjes) 2[...]
Bron: ah.nlSoms gaat er niks boven een simpele soep, zoals een klassieke aardappel-preisoep. Net wat specialer met geurig karwijzaad. Deze soep leeft helemaal op met zo'n[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlLaat het maar aan Mark Bittman over om je te verrassen met ongewone recepten als je op zoek bent naar inspiratie. Naar iets anders met geijkte ingrediënten. En[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl