Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ik weet niet hoe het tegenwoordig staat met de havermouthype van de voedselzandloper. Als die over is, kun je de havermout gewoon weglaten. Ingrediënten 25 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet begint langzaam iets minder druk te worden in onze B&B, het vakantieseizoen is bijna ten einde. Door de drukte hebben we meer dan een maand geen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlVoor deze soep kan je allerlei soorten paddenstoelen gebruiken bijvoorbeeld shiitake, oesterzwammen, cantharellen, kastanjechampignons, grotchampignons, maar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 of 4 kreeften 500 gr champignons 4 el champagne of een redelijk alternatief zout 1 dl truffeljus 2 kleine stronken witlof boter 20 hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram gemengde wilde paddenstoelen. 3 teentjes knoflook. 1 rode ui. Handvol verse tijm. 1 liter warme kippenbouillon. Naar smaak olijfolie.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram gemengde wilde paddenstoelen. 3 teentjes knoflook. 1 rode ui. Handvol verse tijm. 1 liter warme kippenbouillon. Naar smaak olijfolie.[...]
Bron: smulweb.nlOver dit recept kan ik kort zijn, deze soep is zo vreselijk lekker!!! Het aller lekkerste is om zelf de bouillon te maken, maar heb je weinig tijd of gewoon[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 200 g cantharellen 1 plak serranoham 1 el olijfolie 2 sjalotten (fijngesnipperd) 800 ml runderbouillon (zelfgemaakt of van 1 1/2 tablet) 3[...]
Bron: ah.nlHet recept is eigenlijk is eigenlijk te eenvoudig om op te schrijven. Maar het is echt lekker en de volgende dag nog lekkerder. Anders aan deze soep is in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPaddenstoelen. Ik zal ze nooit zelf durven plukken. Omdat ik een enorme kakkebroek ben voor alle zaken die maar de schijn van giftigheid met zich meedragen. Ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoor deze soep kan je allerlei soorten paddenstoelen gebruiken bijvoorbeeld shiitake, oesterzwammen, cantharellen, kastanjechampignons, grotchampignons, maar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 8 dl kippenbouillon, 200 g gaar kippenvlees (waarvan de bouillon is getrokken), 70 g boter, 1 gesnipperde sjalot of kleine ui, 1 el[...]
Bron: smulweb.nlHet was eigenlijk de bedoeling om deze soep op 1e kerstdag als voorgerecht te serveren, maar omdat schoondochter Anastasia ook haar inmiddels befaamde[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com