Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 12 middelgrote gamba`s. (tigerprawns) 2 stengels citroengras (sereh) 300 Swinckels 2 teentjes knoflook, gepeld 1 eetlepel olie 2 cm. geschilde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300-400 gram zoete aardappelen, in blokjes 1 sjalot, fijngehakt eventueel 1 knoflookteen, uit de pers klontje boter 500 ml slagroom 250 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 ltr gezeefde tomaten - 100 gr sjalotjes - 1 teentje knoflook - 1 bakje à 200 gr gekookte gamba`s met schil - 1 steranijs - 1/4 ltr[...]
Bron: smulweb.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 6 personen 2 kroppen kropsla 80 g boter 1 sjalotje, gesnipperd 3 dl kippenfond of zelfgetrokken kippenbouillon 3 dl room 1 dl olijfolie extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kroppen kropsla 80 g boter 1 sjalotje, gesnipperd 3 dl kippenfond of zelfgetrokken kippenbouillon 3 dl room 1 dl olijfolie extra vierge[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote gepelde gamba's; olijfolie; 3/4 dl. kippenbouillon; 100 g. tauge; 3 dl. kokosmelk; 1 tl. palm- of rietsuiker; zout; 3 tl. sambal;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ca 40 gram gamba′s, 500 ml visbouillon, 500 ml kippenbouillon, 1 eetlepel zonnebloemolie, 2 knoflooktenen, 3 cm verse gember, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 eetl. grove mosterd, 4 eetl. franse mosterd, 2 eetl. witte wijn, 400 ml. bouillon, 400 ml. koksroom van friesche vlag, 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 350 g mosselen in de schelp 250 g zalmfilet 250 g kabeljauwfilet 150 g garnalen 8 grote garnalen of gamba′s, rauw 2 uien 2 potten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 el grove mosterd, 4 el franse mosterd, 2 el witte wijn, 400ml bouillon, 400 ml friese vlag koksroom, 12 gamba′s, peper en zout 4x[...]
Bron: smulweb.nl