Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Uitje, knoflook, wortel & bleekselderij smoren in pan met olijfolie. Kikkererwten toevoegen. Bouillon erbij. Komijn, koriander & karwijzaad. Circa 20[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 4 zoete aardappels (oranje vruchtvlees), geschild, in blokjes 1 el karwijzaad + extra voor garnering 1 lamsbouillonblokje 2 uien (gehakt) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ½ groene kool (plm. 500 gram gesneden groene kool of boerenkool!) 3 aardappelen 2 uien 3 teentjes knoflook 250 gram chorizo (hele[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr zuurkool (naturel), 50 gr blokjes gerookte spek, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 6 middelgrote bieten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1½ theelepel karwijzaad 1 liter groentebouillon 2 friszure appels, in stukjes 125[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSoms gaat er niks boven een simpele soep, zoals een klassieke aardappel-preisoep. Net wat specialer met geurig karwijzaad. Deze soep leeft helemaal op met zo'n[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlKun jij tijdens deze koude dagen ook wel een oppepertje gebruiken? Deze spicy paprikasoep wordt op smaak gemaakt met de kleine pittige Spaanse peper. Naast een[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlSoep is altijd lekker, al vind ik wel dat sommige soepen bij bepaald weer passen. Zo zijn de lichte soepjes meer voor de zomer en de gevulde soepen meer voor[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de gehaktballetjes 400 g mager varkensgehakt 15 g verse gemberwortel, geschild en geraspt 1/2 theel. karwijzaad, licht[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Doperwten (vers of diepvries) Peterselie (paar takjes) Bosuitjes (5) Knoflook (2 a 3 teentjes) Limoensap (vers) Gember(poeder)(1 a 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 750 gr aardappelen. * 2 uien. * 2 eetlepels boter. * 1 liter groentenbouillon. * 150 ml crème frâche. * Zwarte peper & zout &[...]
Bron: smulweb.nl