Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 155 recepten
500 gram riblappen 2 flinke uien 50 gram spekblokjes 1 el reuzel 1 rode, een gele en een groene paprika 3 tenen knoflook 1 middelgrote winterwortel 1 prei 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 grote pot of blik witte bonen in tomatensaus en 1 grote pot witte bonen - 250 gram reepjes mager gerookt spek - 1 klein blikje tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 ui 2 tenen knoflook 1 pompoen 2 aardappels ± 4 cm verse gember Een bosje verse koriander 2 rode puntpaprika`s 2 eetlepels olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo kip (bouten, borrelhapjes, o.i.d.), 1 pond zoutvlees, 2-4 verse rode pepers, 3-4 stengels sereh (citroengraswortel), 4 grote tenen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 extra vergine olijfolie, zoveel als nodig 1 knoflookteen, geschild en heel gelaten 2 wortels, geschild en dun gesneden 4 nieuwe[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 2 eetlepels olijfolie 2 grote kipfilets 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, in plakjes 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kopje Gedroogde kapucijners. Hoe meer je gebruikt, hoe dikker de soep wordt (week ze een nacht in water) 1 kopje Van een soep[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 rode bieten 2 aardappels 1 winterwortel 1 ui 1 prei 1 bouillonblok snufje zout/peper scheutje maggiearoma 1.5 liter water[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 rode ui, fijngesneden 2 kleine teentjes knoflook, gepeld en in grove stukken gesneden 1 preiwit, ongeveer 60 gram, in fijne ringen gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram Gehakt Zakje gehaktkruiden 2 klein gesneden uien 2 teentjes knoflook 4 tl paprikapoeder Spekblokjes 1 blikje tomaten puree 2 in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pompoen 1 teen knoflook 4 sjalotjes 1 el citroengras (potje van go-tan) 1 aardappel kokosmelk basilicum (doosje strooibaar uit de diepvries)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: 1 grote courgette 1 rode ui ½ rode peper 2 teentjes knoflook. 1 tl Provençaalse kruiden 100-120 gram (liefst kruimige) aardappels (geschild)[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 4 eetlepels olijfolie 200 g salami (in blokjes) 1 grote ui (gesnipperd) 500 g aardappels (in blokjes) 1 eetlepel verse tijm (blaadjes, zakje[...]
Bron: ah.nlIn Haarlem hadden we een heerlijke thaise kippensoep met zoete aardappel gegeten en ik had dit bedacht een beetje na te maken. Toen er ook nog een pompoen in[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWortel en ui wordt meestal alleen gebruikt om hutspot van te koken, maar je kunt er ook een heerlijke maaltijdsoep mee maken. Eigenlijk kun je van bijna alle[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSoep van prei en aardappelen is een klassieker. In Frankrijk hebben ze er schitterende namen voor bedacht. Daar heet deze soep "potage parmentier" of[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 225 gr plakjes (of dobbeltjes) (ontbijt)spek zout en peper naar smaak 1 mespuntje paprikapoeder 1 rode paprika, gehalveerd en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 18 kleine (rode) nieuwe aardappelen 1,5 liter kippenbouillon 3 preien, in stukjes gesneden 50 gr boter 500 ml melk zout en peper[...]
Bron: allrecipes.nlJe wordt wel eens op een idee gebracht door ergens iets lekkers te eten, zo ook met deze soep. Ik ben groot fan van het boek 'Veg' waar deze soep in staat,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWie wat bewaard heeft wat. Het is een oud gezegde , maar nog altijd waar. Ik ben een echte bewaarder, niet zozeer een verzamelaar van allerhande mooie dingen,[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comvoor 6 personen 2 kolbasz worsten (vacuum verpakt in een duopak) 300 g magere runderpoulet 2 runderbouillonblokjes 1 klein potje witte bonen op tomatensap 1[...]
Bron: smulweb.nl