Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Wat mij betreft behoort pompoen tot een van de lekkerste groenten van herfst en winter. De intense kleur doet al snel veel op een bord en je zou vermoeden dat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEr ligt weer een dun laagjes sneeuw op het dakterras. Binnen is het warm en er staat een pan tomatensoep te pruttelen. Ik heb nog een pakje kritharaki ([...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg witloof - 400 ml kafsfond (bokaal) - 60 g Oud-Bruggekaas - 1 sneetje Ardense ham - 1 sjalot - 2 dl room - enkele sprietjes bieslook - 1[...]
Bron: smulweb.nlAls je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 vispakket voor bouillabaisse (diepvries) - 1 kop gesneden prei (diepvries) - 2 uien - 2 teentjes knoflook - 6 grote aardappelen - 6 tomaten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1/2 rode paprika 1 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 1 selderijstengel, gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 225ml water 225ml[...]
Bron: allrecipes.nlAch ja, wat is 'mooi'… Ik was nog blij verrast met mijn eigen foto, maar als je dit gerecht opzoekt op Google (‘karfiolleves’) dan kom je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlGisteren was het een gezellige en geslaagde dag op de Mercado in Hendrik-Ido-Ambacht! Er was een nieuwe deelneemster, een Spaanse die zich Maestra Cortadora[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 4 tomaten 1 rode paprika 1 teen knoflook 1 ui 1 el olijfolie ½ tl gemalen komijn (djinten) ½ tl gemalen koriander (ketoembar) 250[...]
Bron: ah.nlDe feestdagen komen eraan en dat betekent - genieten- samen met je familie van lekker eten, gezellig samen zijn en wat bijpraten... Ik vind het zo'n heerlijke[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beNu de temperaturen voor de maand mei beneden alle peil is, lijkt me een lekkere ketel erwtensoep heerlijk om te maken na een stevige wandeling of als je thuis[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlvoor 4 personen 1 rode ui, fijngesneden 2 kleine teentjes knoflook, gepeld en in grove stukken gesneden 1 preiwit, ongeveer 60 gram, in fijne ringen gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ui, fijngesneden 2 kleine teentjes knoflook, gepeld en in grove stukken gesneden 1 preiwit, ongeveer 60 gram, in fijne ringen gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 tenen knoflook 4 stengels bleekselderij 125 ml milde olijfolie 1 bakje tijm ((15 g), blaadjes gerist) 2 preien (gewassen en in ringen) 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 grote tomaten 1 teentje knoflook 1 ui Olijfolie 1 l groentebouillon Kerrie Cayennepeper Oregano Basilicum Tijm Paprikapoeder Elke dag iets[...]
Bron: smulweb.nl