Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Tapenade kun je onder andere gebruiken als broodbeleg, op een toastje of door de pasta. Dit is een simpele recept voor een tapenade gemaakt van gedroogde[...]
Bron: sufoodnotes.blogspot.nl3 eetlepels olijfolie 1 bosje basilicum (gewassen) 50 gr. pijnboompitten 50 gr. gemalen pecorino (eventueel te vervangen door Parmezaanse kaas) 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nlZelfgemaakte rucola pesto met amandelen In mijn moestuin stond nog een heel veel rucola en aangezien ik dat alleen eet moest ik er wel iets anders van maken.[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk had het pas met iemand over de vernieuwde Allerhande en zij heeft hetzelfde gevoel als ik. Het is niet meer wat het geweest is. Zo staan er weinig echt[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlLekker, makkelijk en snel pasta recept! 375 gram gedroogde linguine pasta 1 bosje verse basilicum (blaadjes) 2 eetlepels pijnboompitten, geroosterd 1 teentje[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlAl eerder maakte ik een snack van zevenblad. Deze keer heb ik er pesto van gemaakt. Eerst even flink wat zevenblad plukken Ik voegde de volgende ingrediënten[...]
Bron: tantetiti.blogspot.nlEen heerlijke groene pesto. In het recept is Pecorino en Parmezaanse kaas gebruikt. Zelf heb ik alleen Parmezaanse kaas gebruikt (60 gram), omdat ik geen[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlPesto is zo'n gerecht waar velen mee aan de haal gaan. In die zin dat er een ander ingrediënt aan wordt toegevoegd en dan tot naamgever van de Pesto wordt[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlWat te doen op een druilerige koude middag? De ijskast opruimen, want dat doe ik eigenlijk te weinig en soms schrik ik, van wat ik aantreft in mijn[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlGisteren voor de lunch maakte ik een snelle volkoren pasta met tonijn en pesto. Het hele gerecht stond van begin tot eind binnen 15 minuten op tafel en dan heb[...]
Bron: amandakookt.blogspot.comTomatentapenade Ingrediënten 100 gram gedroogde tomaten (niet in olie) 8 eetlepels olijfolie 2 flinke theelepels tomatenpuree 50 gram pijnboompitjes 30 gram[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comEen heerlijke variatie op de 'gewone' pesto met basilicum en pijnboompitten. Lekker in pasta of een salade, maar ook gewoon op een blokje kaas of een schijfje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijk gevuld Ciabatta brood voor bij een lekkere soep Ingrediënten Ciabatta : 1 ciabatta 4 el basilicumpesto 50 gram Parmezaanse kaas Pesto 4-5 eetlepels[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlEen echte Bolognesesaus is niet in een handomdraai klaar. Ondanks dat het niet moeilijk is om de saus te maken en zeker ook niet duur, moet je wel rekening[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlIk maakte donderdag een lekkere pasta met pesto en bedacht me dat ik een recept voor Pesto hier nooit heb neer gezet dus dat was weleens tijd. Pesto 2 handen[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl