recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder champagne

Gevonden 41 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Warme tomatensaus van de chef

voor 4 personen -50 g fijngesnipperde sjalot -1 kg tomaten in blokjes gesneden -100 g tomatenpuree -10 gehakte knoflookteentjes -100 ml olijfolie -200 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Pasta met kalfsworst en tomatensaus

voor 4 personen 300g pasta (naar keuze) 2 kalfsworsten 1 eetlepel olijfolie 1 teen knoflook 2 sjalotjes, fijngehakt 1 takje rozemarijn 400g tomaten, gepeld en[...]

Bron: smulweb.nl

Pasta met kaassaus en groenten

Ingrediënten Porties : 2 200 gr volkoren pasta (fusilli) 150 gr broccoli, in kleine roosjes scheutje olijfolie 1 sjalotje, fijn gesnipperd 1 kleine[...]

Bron: allrecipes.nl
Bearnaisesaus

Ingrediënten Porties : 4 2 theelepels fijngehakte sjalot 2 theelepels fijngehakte verse dragon 75 ml witte wijnazijn 4 eidooiers 1 eetlepel citroensap[...]

Bron: allrecipes.nl
Olijventapenade

voor 4 personen 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes (zonder stelen) 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Paprika tapenade

voor 4 personen 1 st. grote rode paprika 1/2 st. rode peper 3 st. sjalotjes 2 tn. knoflook 10 st. olijven 1 st. tomaat (ontveld en zaadlijsten verwijderd) 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
Mosterdsaus

3 grote sjalotten, in kleine blokjes gesneden 30 gr. boter 1 eetlepel bloem 1/2 theelepel tomatenpuree 2 theelepels Dijon mosterd 2 theelepel graan mosterd 50[...]

Bron: smulweb.nl
Remoulade Saus

voor 4 personen 2 eetl. kappertjes, heel fijngesneden 2 eetl. zure augurkjes, heel fijn gesneden 1 sjalotje, heel fijngesneden 1 eetl. bladselderij, heel[...]

Bron: smulweb.nl
Wittewijn-peterseliesaus

Ingrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 200 ml zoete witte wijn 150 g koude boter (in blokjes) ½ bakje platte peterselie ((a 20 g), blaadjes[...]

Bron: ah.nl
Mangosalsa met spekjes

Ingrediënten 125 g gerookte spekblokjes 1 eetlepel olijfolie 1 rijpe mango 1 sjalot (fijngesnipperd) 1 eetlepel witte-wijnazijn 1 eetlepel verse[...]

Bron: ah.nl
Groene-peperroomsaus

Ingrediënten 15 g boter 1 sjalot (zeer fijn gesnipperd) 100 ml cognac (slijter) 1 pot vleesfond (380 ml) 250 ml slagroom 2 el groene peperkorrels zet[...]

Bron: ah.nl
Komkommer-yoghurtdip

Ingrediënten ½ komkommer ½ sjalot (heel fijngehakt) 125 ml Griekse yoghurt 2 el verse dille (fijngehakt) chilipeper uit de molen zet alles op[...]

Bron: ah.nl
Spaanse tomatendip

Ingrediënten 500 g romatomaten 1 eetlepel olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 2 tenen knoflook (geperst) 1 theelepel paprikapoeder 1 gedroogd chilipepertje[...]

Bron: ah.nl
Rodewijnsaus

Ingrediënten 1 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 1 teen knoflook (fijngesneden) 250 ml rode wijn (vol en krachtig) 150 ml vleesfond (pot 380 ml) 25 g[...]

Bron: ah.nl
Hummus met aubergine

Met een restje gekookte kikkererwten ( van de ratatouille ) en een restje aubergine maakte ik lekkere hummus / baba ganoush, een mengeling van de twee[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy