Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 grote appels, geschild, zonder klokhuis en in stukjes gesneden 1 eetlepel gedroogde tijm 1 laurierblad 50 gr basterdsuiker 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 2 potten chutney van elk 450 gr 1 kilo verse tomaten 1/4 theelepel hele venkelzaadjes 1/4 theelepel hele fenegriekzaden 475 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 4 teentjes look, fijngehakt 1 piment peper, ontdaan van zaadjes en lijsten, fijngehakt zwarte peper het sap van 2 limoenen 1[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 - 2 1/2 liter saus: 3 1/2 kg tomaten 300 gram sjalotjes of ui 1 dl olijfolie 8 teentjes knoflook 6 takjes tijm 6 takjes peterselie 2 takjes rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nl1 blikje chipotles in adobesaus (webwinkel) 2 blikken tomaat op sap à 400 gram 1 ui in smalle ringen 2 tenen knoflook uit de pers 1/4 tl komijnpoeder[...]
Bron: smulweb.nlEen flink pannetje dikke saus Ik had boerenkoolstamppot gemaakt, erg lekker. Tenminste de eerste dag. Stamppot is eigenlijk niet zo 'mijn ding', ik heb niks[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlSoms maak ik dingen gewoon omdat ik het al jaren zo doe. Dat is ook zo met mijn basis voor tomatensaus waarmee ik de winter door kom. Een collega van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet is weer de tijd van de overschotten uit de moestuin. Zo is er nog geen tomaat van plan te verkleuren en zo zijn ze allemaal tegelijk rijp. Tijd voor[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 25 g boter 2 uien (in dunne ringen) 1 el bloem 1 flesje oud bruin bier (oud bruin ( 6 x 0.3 liter)) 1 laurierblaadje ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot vleesfond (380 ml) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in plakjes) 1/2 winterpeen ((a 250 g), geschild) 50 g boter 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl