Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Basis-Hollandaise-saus : 1 sjalotje 10 witte peperkorrels 3 eetlepels witte-wijnazijn 6 eetlepels water 200 gram boter 3 verse eidooiers zout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g sperziebonen 1 ui 300 g risottorijst 1½ liter visbouillon 300 g zalmfilet 15 g basilicum (bakje à 15 g) 92½ g pesto alla[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 sneetjes witbrood 1 eetlepel pijnboompitten ⅓ komkommer ½ bakje Zaziki (Ã 200 g) ½ pakje gerookte zalmfilet (Ã 100 g) 10[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el mayonaise 1 bakje dille ((15 g), fijngesneden) 1 bakje bieslook ((25 g), fijngesneden) 1 el kappertjes ((potje 100 g), uitgelekt) 1[...]
Bron: ah.nlSnelle Friday Night Pizza! Bij de Turkse winkel koop je wraps, zijn anders dan de tortilla wraps. Dunner! Smeer hier een dun laagje ricotta op en daarna een[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSausjes doen het altijd goed! Geeft soms net wat extra's aan een gerecht. Deze saus kan je voor meerdere doeleinden gebruiken. Het is erg lekker bij een stukje[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlSaffraansaus met gebakken zalm Benodigdheden: 1 fijn gesnipperde sjalot 3 dl witte wijn 1 dl noilly prat 1 d visfumet 2 dl alpro soya room peper en zout 1[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bewitte wijnsaus met rivierkreeftjes Wat hebben we nodig om deze lekkere saus te maken. 2,5dl visfond 2,5dl room 1dl droge witte wijn sap van 1/2 citroen 50 gr[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beSaffraansaus met gebakken zalm Benodigdheden: 1 fijn gesnipperde sjalot 3 dl witte wijn 1 dl noilly prat 1 d visfumet 2 dl alpro soya room peper en zout 1[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.bePonzu saus Ponzu saus is een op soy basis saus Traditioneel met citrusvruchten Waarschijnlijk geinspireerd door de Nederlandse gasten in de 17de eeuw Vers[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 10 2-2,5 kilo zalm 15 uien 15 tenen knoflook 1 fles (van 250 ml) chilisaus 70 ml ketjap Bereidingswijze Voorbereiding: 10 min[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen * 50 gram pijnboompitjes * 1 sjalot * 6 gedroogde tomaten + 4 el van de olie * 400 gram verse (Schotse) zalm * zout * peper * 1/2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 flinke ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 300 gr risottorijst 1,5 L visbouillon 300 gr zalmfilet 400 gr[...]
Bron: smulweb.nl