Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
voor 4 personen -50 g fijngesnipperde sjalot -1 kg tomaten in blokjes gesneden -100 g tomatenpuree -10 gehakte knoflookteentjes -100 ml olijfolie -200 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen *1 pot groentebouillon van Maggi *100 gram Bloem *300 ml Melk *100 gram Boter *1 koffiekop Doperwtjes (diepvries ) *klein zakje worteltjes of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nl200 g roomkaas 200 g fetakaas, verkruimeld 200 ml zure room 100 g zachte boter (voor een slanker versie kan boter weggelaten worden) Bereidingswijze Meng[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Halve rode paprika halve ui teen knoflook halve rode peper 30 gr. boter 2 el bloem 150ml room 2 tl paprikapoeder 1 el tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nl200 ml boullion 25 gram boter 25 gram bloem zwarte peperbolletjes Bereidingswijze Het recept is vrij simpel: maak eerst een bouilion (gewoon van een blokje)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 3 rode paprika′s, 3 groene paprika′s, 5 ajuinen, 250 gr Champignons, 4 teentjes look, Pilli pilli, zout en peper, Provencaalse[...]
Bron: smulweb.nl100 gr. gedroogde tomaatjes op olie 250 gr. zachte, licht gezouten roomboter 1 el. geraspte citroenschil 2 el. fijngehakte bieslook Bereidingswijze Laat de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen ¼ truffel, geschaafd of truffelpuree 200 gr eekhoorntjesbrood Klontje boter 100 gr zwarte olijven 1 el truffelolie 1 el olijfolie 100[...]
Bron: smulweb.nl3 grote sjalotten, in kleine blokjes gesneden 30 gr. boter 1 eetlepel bloem 1/2 theelepel tomatenpuree 2 theelepels Dijon mosterd 2 theelepel graan mosterd 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui 1 rode paprika 150 gram champignons 2 teentjes knoflook 1 eetlepel vodka 1 kopje tomatenketchup 1 bouillonblok, rund 1 eetlepel bloem 2[...]
Bron: smulweb.nl1 dl rode wijn 2 sjalotjes, gesnipperd 2 dl vleesfond 25 gr bloem 25 gr boter peper en zout Bereidingswijze Laat in een sauspannetje de boter lichtbruin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr roomboter 250 gr soepgroenten 2 tenen knoflook, geplet 1 pot (380 ml) rundvleesfond 250 ml slagroom 250 gr kastanjechampignons in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 sjalotjes,1 el boter, 2 el suiker,1 tl kurkuma, 2 el citroensap, zout. Voorbereiding De slotjes pellen en fijn snijden. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 sjalotjes,1 el boter, 2 el suiker,1 tl kurkuma, 2 el citroensap, zout. Voorbereiding De slotjes pellen en fijn snijden. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nl