recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder koffie

Gevonden 179 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

knoflooksaus van roos!

Mayonaise, creme fraiche (of slagroom), veel knoflook (naar smaak). Beetje peper, bieslook, peterselie, lepeltje mosterd, lepeltje honing, (evt.) witte wijn.[...]

Bron: smulweb.nl
Barbecue saus

Ingrediënten Porties : 96 800 gr ketchup 2 flesjes (155 gr) chilisaus (bij voorkeur van Waitrose) 85 gr mosterd 1 eetlepel gemalen mosterdzaad 250 gr[...]

Bron: allrecipes.nl

Groene tomatenchutney

Ingrediënten Porties : 200 24 grote groene tomaten 3 rode paprika's, gehalveerd en zonder pitjes 3 groene paprika's, gehalveerd en zonder pitjes 12 grote[...]

Bron: allrecipes.nl
Marinade voor lamsvlees met chilipeper en honing

Ingrediënten Porties : 4 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel grove mosterd 1 theelepel citroenrasp 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels honing 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Geroosterde varkenshaas met appel-sherrysaus

Ingrediënten Porties : 6 2 hele varkenshaasjes 1/8 theelepel mosterdpoeder 1/8 theelepel droge tijm 100 ml droge sherry 100 ml ketjap 3 teentjes knoflook[...]

Bron: allrecipes.nl
Marinade voor rundvleeskebab

Ingrediënten Porties : 12 350 ml plantaardige olie 175 ml ketjap 100 ml witte wijnazijn 100 ml citroensap 4 eetlepels worcestersaus 2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Chutney van groene tomaten

Ingrediënten Porties : 128 1 kg groene tomaten, fijngesneden 500 gr bloemkool, fijngesneden 675 g ui, fijngesneden 1 kg bruine suiker 750 ml azijn 150 gr[...]

Bron: allrecipes.nl
Barbecue-saus

Ingrediënten Porties : 8 120 gr ketchup 2 eetlepels donkerbruine basterdsuiker 2 eetlepels worcestersaus 1 eetlepel appelazijn 1 scheutje hot saus, zoals[...]

Bron: allrecipes.nl
Zeevruchten omelet met romige kaassaus

Ingrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]

Bron: allrecipes.nl
Tomatenchutney

1 tl. komijnzaad, 1 tl. mosterdzaad, ? el. korianderzaad, 2? kg. rijpe vlees- en pomodoritomaten, ontveld en in stukken, 1 rood pepertje, zaadlijsten[...]

Bron: smulweb.nl
Koude mosterdsaus

Voor 1 liter: Sap van een halve citroen 50 gr mosterd 7 dl mayonaise 2,5 dl room Zout en peper Bereidingswijze Meng in een kom het citroensap met de mosterd[...]

Bron: smulweb.nl
Een saus voor 1000+1 soorten gebakken vlees

1/2 kop tomatenketchup 2 e tomatenpuree 2 e bruine suiker 1 volle t paprikapoeder 1 volle t mosterdpoeder 1 volle t uienpoeder 1 t knoflookpoeder zwarte peper[...]

Bron: smulweb.nl
Lamsmarinade (8/10 lamskoteletten)

- Mosterd 2 eetlepels - Honing 2 volle eetlepels - Knoflook 3 tenen geperst - Peterselie platte gehakt 5 eetlepels - Thijm 2 theelepels - Mint 2 theelepels -[...]

Bron: smulweb.nl
Gemarineerd en oven gebraad kip met heerlijk[...]

voor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]

Bron: smulweb.nl
Paprika-chutney

voor 20 personen Ingrediënten voor 4 potten en 4 flessen dressing: 6 groene paprika`s 4 rode paprika`s 10 kleine teentjes knoflook 1 l blanke azijn 500 g[...]

Bron: smulweb.nl
Balsamicodressing

- Olijfolie 150 grm - Balsamico azijn 140 grm - Suiker 20 grm - Franse mosterd 6 grm - P/Z Hulpmiddelen Evt. een shaker Voorbereiding Afwegen Bereidingswijze[...]

Bron: smulweb.nl
Simpele mayonaise

Ingrediënten Porties : 6 1 groot ei (op kamertemperatuur) 1 grote eidooier (op kamertemperatuur) 1 theelepel Franse mosterd zout 150 ml olijfolie, of zo[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy