Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 pak (500 gr) linguine of spaghetti 6 tomaten, zaad verwijderd en gehakt 20 verse basilicumblaadjes 10 verse muntblaadjes 2[...]
Bron: allrecipes.nl*30 gr pijnboompitten *1 teentje knoflook *50 gr parmezaanse kaas, grof geraspt *4 eetl (of meer) extra vierge olijfolie *30 gr basilicum *Zwarte peper Elke[...]
Bron: smulweb.nl1 blikje chipotles in adobesaus (webwinkel) 2 blikken tomaat op sap à 400 gram 1 ui in smalle ringen 2 tenen knoflook uit de pers 1/4 tl komijnpoeder[...]
Bron: smulweb.nlIk heb een basistomatensaus gemaakt en hiervan 2 heerlijke gerechten gemaakt. Schelpen gevuld met spinazie en ricotta en gehaktballetjes in tomatensaus .[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlPesto is zo'n gerecht waar velen mee aan de haal gaan. In die zin dat er een ander ingrediënt aan wordt toegevoegd en dan tot naamgever van de Pesto wordt[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 2 rode paprika's (in stukjes van 2 cm) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode paprika 1 ciabatta (voorgebakken brood) 6 el olijfolie extra vierge 2 tenen knoflook (geperst) 1 tl gedroogde rozemarijn 1 bakje[...]
Bron: ah.nlPesto is zo'n gerecht waar velen mee aan de haal gaan. In die zin dat er een ander ingrediënt aan wordt toegevoegd en dan tot naamgever van de Pesto wordt[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngredienten: 75 gr zwarte olijven 75 gr zongedroogde tomaten 1 el kappertjes 1 grote teen knoflook 30 gr verse peterselie 1 el limoensap 90 ml olijfolie extra[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe smaak van gestoofde of gegrilde aubergine is zo overheerlijk. Als je het al maakt kan je maar beter meteen een hoop maken. En dan begin je op de markt; daar[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl75 g zwarte olijven, ontpit en in snippers; 75 g zongedroogde pepers in olie, uitgelekt; 1 el kappertjes; 1 grote teen knoflook, 30 g gladde peterselie; 1 el[...]
Bron: smulweb.nlOver pesto kun je een héléboel schrijven, maar voor mij komt het neer op hetvolgende: het spul zíet er níet uit, maar smaakt verrukkelijk! Een sneetje[...]
Bron: mangerie.blogspot.com