Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Bij de gekruide kip aten wij deze knoflooksaus. Maak hem zelf zo pittig als je wilt! Knoflooksaus 1 el cognac 1 tl suiker 3 of meer knoflooktenen, uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSinds ik in het bezit ben van een heuse Magimix keukenmachine ben ik helemaal niet meer uit de keuken te verwijderen. Iedereen hier in huis weet: als zij er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLekker bij shoarma of gepofte aardappels. 2 eetlepels fritessaus en 2 eetlepels creme fraiche door elkaar roeren. Als de saus te dik is een beetje verdunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen pasta salade met de smaak van tzatziki. Simpel en zomers: Tzatziki pasta salade Recept voor 4 personen (bijgerecht) Bron: Eerst Koken 1 komkommer 150 gr[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDat geweldige hamburgerbroodje van gisteren, dat verdient natuurlijk iets fatsoenlijk erop, en niet zo'n vette hamburger van de AH, die wegdrijft in de pan, en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWist u dat je sesamzaadjes kunt pellen? Of dubbeldoppen eigenlijk. Het is echt waar. Vooral bij de ekowinkel liggen van die ‘naakte’ zaadjes. Ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven opletten, jongens. Ik plaats natuurlijk alleen maar recepten die ik zelf nog een keer zou willen maken, maar als ik een zwaailicht op mijn blog zou[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSoms heeft een recept zijn naam niet mee. Goed, pesto klinkt altijd goed, maar van bloemkool?? Nu is het toch fijn dat de familie Marsepein dit wel even voor u[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHa, een zondagmiddagborrel en aansluitend samen een snelle hap voordat alle kinderen naar bed kunnen. Dat is fijn en er kan weer eens serieus gekookt worden.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTegenwoordig maak je van alles een pesto. De klassieke combinatie van basilicum, pijnboompitten, knoflook, olie en parmezaan is misschien nog steeds wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn zoektocht naar pastasauzen die met succes kunnen worden ingevroren, stond in het vorige recept de paddenstoelenbolognese . Voor vandaag staat de tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe rabarber kan nog net? Zeker wanneer je het verwerkt in zo'n saus. Deze barbecuesaus komt uit een boek genaamd Rhubarb Renaissance – een kookboek met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChutney – maar dan anders Wat wij chutney noemen is eigenlijk Engelse chutney; een hartige ‘jam’ met meestal een zuur fruit, veel azijn en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToen we deze zomer op vakantie in Duitsland waren, werd ik weer eens met mijn neus op een klassieker van een saus gedrukt: good old champignonroomsaus. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit blog komt iets later dan anders, want ik zat afgelopen week voor mijn werk in New York. Het regende daar vrijwel continu, dus het zomerse weer in Nederland[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl