Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Mijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHummus is dé favoriete dipsaus in het Midden-Oosten. Niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Serveer het op een feestje als snack in combinatie met stukjes[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen heerlijke variatie op de 'gewone' pesto met basilicum en pijnboompitten. Lekker in pasta of een salade, maar ook gewoon op een blokje kaas of een schijfje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen heerlijke variatie op de 'gewone' pesto met basilicum en pijnboompitten. Lekker in pasta of een salade, maar ook gewoon op een blokje kaas of een schijfje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus zag ik rond de Kerstdagen gemaakt worden bij 24-Kitchen, door Angélique Schmeinck. Natuurlijk heb ik het recept wat aangepast, Door gebruik van verse[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKen je dat? Je hebt een restje nasi of gehaktballetjes, maar de pindasaus is op... Toch is een klein beetje saus, ook bij een restje, wél erg lekker. Met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten: 30 gram verse basilicumblaadjes (1 potje) 100 gram gepelde walnoten 150 ml olijfolie 2 tenen knoflook 10 gram geraspte Parmezaanse kaas 1 tl[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLigt er in je koelkast nog een restje kaas? Of heb je toevallig wat verse blaadjes basilicum over waar nog geen bestemming voor is? Een klein beetje pesto[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze pindasaus is heerlijk bij nasi of bami, maar ook bij een gehaktballetje op brood! Ingrediënten: 2 volle eetlepels pindakaas, ongeveer 80 gram 125 ml water[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe winterwortels zijn nu volop overal verkrijgbaar, ze zijn goedkoop, gezond en voedzaam. Winterwortels koop je vaak per kilo, maar voor ons tweetjes is dat[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlTapenade is van oorsprong 'een dikke koude saus bereid uit olijven en kappertjes'. Gemalen olijven dus eigenlijk, samen met nog wat andere ingrediënten.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPastasaus moet flink tomatensaus bevatten naar mijn mening... Natuurlijk is hij dan niet meer héél laag in koolhydraten, maar wel veel lekkerder bij een groot[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl