Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Bij de gekruide kip aten wij deze knoflooksaus. Maak hem zelf zo pittig als je wilt! Knoflooksaus 1 el cognac 1 tl suiker 3 of meer knoflooktenen, uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1 dl slagroom ca. 1 dl tomatenketchup 1 lepel mayonaise 1 lepel citroensap of 1½ lepel cognac (of 3 lepel sherry en een paar druppels citroensap)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Twee tot drie eetlepels mayonaise Twee tot drie eetlepels Heinz tomatenketchup Peper toevoegen Goed mengen Eetlepel echte Worcester sauce[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 15 g boter 1 sjalot (zeer fijn gesnipperd) 100 ml cognac (slijter) 1 pot vleesfond (380 ml) 250 ml slagroom 2 el groene peperkorrels zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Opbrengst : 1 bakje 125 ml slagroom zout en peper, naar smaak 125 ml mayonaise tomatenketchup, naar smaak scheutje cognac, naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 ml extra vierge olijfolie 2 romatomaten, ontveld en in blokjes 1 bosje peterselie (25 gr) 1 bosje basilicum (25 gr) 1 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 sjalotjes, halve ui, 2 tot 4 teentjes knoflook, halve paprika, half bakje champignons, pakje passato di pomodoro, 250 ml slagroom, peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 10 gram margarine,klein stukje ui,1 theelepel tomatenpuree,3 eetlepels slagroom,1/4 plakje gekookte ham,cognac of madera,paprikapoeder,2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 ui - 10 champignons - 1/2 rode paprika - 1/2 groene paprika - 1 teentje knoflook - 25 gram boter - 1/2 theelepel paprikapoeder - 1/2[...]
Bron: smulweb.nl* 2 dl. mayonaise * 1 theelepel citroensap * 1 eetlepel whisky (ik heb overigens cognac gebruikt, is ook erg lekker) * 3 eetlepels tomatenketchup * 1[...]
Bron: smulweb.nl2 dl mayonaise - 1 dl slagroom - tomatenketchup - paprikapoeder - sherry - cognac Bereidingswijze Meng de mayonaise met wat tomatenketchup, een scheut sherry[...]
Bron: smulweb.nl1,1 dl cognac* 2 dl runderbouillon* 1,1 dl room* 2 el boter* Bereidingswijze Doe de cognac in een pannetje en flambeer tot de vlammen uit gaan (4-5 minuten).[...]
Bron: smulweb.nl200 g. roompate, 200 g. knoflookolijven, 2 eetl. kappertjes, 1 theel. citroensap. Voorbereiding Hak de olijven en kappertjes niet al te fijn. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Pot mayo, halve fles ketjup, scheut ketjap, eetlepel suiker, 1 ui, twee theelepels gemberpoeder, 5 tenen knoflook, scheutje wiskey of cognac.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gr.boter/1 teentje knoflook/2 eetlepels fijngehakte chalotjes/1 el.fijngehakte peterselie/1 tl.paprikapoeder/1.5 tl.kerry/half[...]
Bron: smulweb.nl