Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Soms maak ik dingen gewoon omdat ik het al jaren zo doe. Dat is ook zo met mijn basis voor tomatensaus waarmee ik de winter door kom. Een collega van de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet is weer de tijd van de overschotten uit de moestuin. Zo is er nog geen tomaat van plan te verkleuren en zo zijn ze allemaal tegelijk rijp. Tijd voor[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl3 pakken tomatensaus (bijv. AH) 1 blikje tomatenpuree 4 tenen knoflook (fijn snijden/ raspen) 2 rode uien (fijn snijden) Winterpeen (raspen) 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr Gehakt, hoh of runder 1/2 courgette 1/2 prei 1 ui 1 teen knoflook 1/2 broccoli 1 blik tomatenblokjes, zonder sap oregano, tijm,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 gesnipperde rode ui 1 uitgeperste teen knoflook 1 eetl. zongedroogde-tomatentapenade ¼ theel. chilivlokken 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 500 gr verse tomaten, in stukjes (of tomatenblokjes uit een blik) 200 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1-2 wortels 1-2 stengels bleekselderij 1 ui 2 teentjes knoflook 250 gram tomaten 75 gram Parmaham (of andere prosciutto crudo) 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-2 wortels 1-2 stengels bleekselderij 1 ui 2 teentjes knoflook 250 gram tomaten 75 gram Parmaham (of andere prosciutto crudo) 50 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 wortel in blokjes; 1 ui gesnipperd; 1 courgette in blokjes; 100 g soepgroente; 2 el olijfolie; 500 g mager rundergehakt; 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 25 gr.doorregen spek 1/2 ui 1 laurierblad 2 tomaten uit blik (200 gr.) 1/2 teentje knoflook verse basilicum gedroogde oregano zout en peper 2[...]
Bron: smulweb.nl