recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | boerenkool ovenschotel vegetarisch | mexicaanse ovenschotel doritos | bananen ijs all ricipes | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Dipsauzen & Marinade zonder kip

Gevonden 76 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

KNOFLOOKSAUS

1 grote bol knoflook steelpan met 1 liter water 2 dl melk mespunt zout 1/4 tl rozemarijn of tijm 11/2 eetl.rijst(ongekookt) 21/2 dl bruine lamsfond of[...]

Bron: smulweb.nl
Tapenade

voor 8 personen 1 potje zwarte olijven zonder pit ca. 160 gr. 1 potje kappertjes netto 96 gr. 4 ansjovisfilets blikje 1 blikje tonijn in olie netto ca. 200[...]

Bron: smulweb.nl

Champignon/roomsaus voor pasta

1 dikke prei 400 ml crème fraîche 3 dikke uien 5 teentjes knoflook 500 gram champignons een bosje verse tijm of 1 eetlepel gedroogde tijm 1 flink[...]

Bron: smulweb.nl
Zelfgemaakte pesto genovese

*30 gr pijnboompitten *1 teentje knoflook *50 gr parmezaanse kaas, grof geraspt *4 eetl (of meer) extra vierge olijfolie *30 gr basilicum *Zwarte peper Elke[...]

Bron: smulweb.nl
Zwarte olijventapenade

2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]

Bron: smulweb.nl
Tomatensaus met zongedroogde tomaten

We eten graag pasta en dan het liefst met een zelfgemaakte tomatensaus. Onderstaande saus wordt lekker door de rode wijn, gedroogde tomaten en verse kruiden[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Bier marinade voor vlees van een  1kg

voor 8 personen 1 flesje donkerbier 1 ui, in ringen 2 tenen knoflook 1 eetl. grove mosterd 1 takje salie 1 takje tijm snuf zout en vers gemalen peper.[...]

Bron: smulweb.nl
Mosterdsaus

3 grote sjalotten, in kleine blokjes gesneden 30 gr. boter 1 eetlepel bloem 1/2 theelepel tomatenpuree 2 theelepels Dijon mosterd 2 theelepel graan mosterd 50[...]

Bron: smulweb.nl
Marinade voor vispapillotten

voor 4 personen Voor de marinade: 4 teentjes look, fijngehakt 1 piment peper, ontdaan van zaadjes en lijsten, fijngehakt zwarte peper het sap van 2 limoenen 1[...]

Bron: smulweb.nl
tomatentapenade

300 gram gedroogde tomaten 200 gram pijnboompitten 60 gram kappertjes 100 gram zwarte olijven zonder pit 4 teentjes knoflook (gedroogde) tijm, oregano en[...]

Bron: smulweb.nl
Zwarte olijventapenade

2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]

Bron: smulweb.nl
Franse dressing

Ingrediënten Porties : 4 1 eetlepel azijn (rode of witte wijn of cider) 1 eetlepel olijfolie of aardnotenolie 1/2 theelepel zout 1/2 theelepel zwarte[...]

Bron: allrecipes.nl
Appel chutney met tijm

Ingrediënten Porties : 6 3 grote appels, geschild, zonder klokhuis en in stukjes gesneden 1 eetlepel gedroogde tijm 1 laurierblad 50 gr basterdsuiker 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Olijventapenade met vijgen

Ingrediënten Porties : 6 200 gr gedroogde vijgen, fijngesneden 125 ml water 1 el olijfolie 2 eetlepels balsamico een flinke mespunt verse rozemarijn,[...]

Bron: allrecipes.nl
Geroosterde varkenshaas met appel-sherrysaus

Ingrediënten Porties : 6 2 hele varkenshaasjes 1/8 theelepel mosterdpoeder 1/8 theelepel droge tijm 100 ml droge sherry 100 ml ketjap 3 teentjes knoflook[...]

Bron: allrecipes.nl
Pastasaus met wodka

Ingrediënten Porties : 12 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 5 eetlepels tomatenpuree 250 ml wodka van goede[...]

Bron: allrecipes.nl
Basis pastasaus

In de afgelopen weken (Juli 2013) heb ik veel gezellige Franse markten bezocht. O o wat zie ik daar allemaal lekkers, maar ook volop verse producten, zomaar[...]

Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy