Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Gebakken aardappeltjes, maar door de tomatendressing en de hazelnoten net even anders dan normaal. 500 gr krieltjes 50 gr hazelnoten 1 middelgrote ui, in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 32 270 ml mayonaise 50 gram suiker 1/2 theelepel zout 1/8 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel mosterdzaadjes 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlTaartjes met een vulling van kruidige rode uien Vandaag deel II van Frans taartdeeg met de receptuur van de uientaartjes (tartelettes) met rode uien. Omdat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGeef toe, in dit druilerige herfstweer is er toch niets heerlijker dan zo'n schotel uit je oven toveren en je tafelgenoten verwennen. De 'cottage pie' is een[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beZuid Afrikaanse bobotie. Een gerecht met een stukje geschiedenis. Het is Franceska's absolute lievelings, dus maak het voor je vrienden, familie, deel ook een[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlEen familiediner stond voor de boeg, dan doe ik toch extra mijn best. Wat stond nog op mijn lijstje om te maken, het gehaktbrood van Jamie Oliver. Eigenlijk[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlVandaag sneeuwt het en heb ik geen zin om de deur uit te gaan om boodschappen te doen. In de koelkast lag nog wat shoarmavlees en een rode en een gele paprika.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat is zhug en hoe gebruik je het? Zhug, sahawiq of skhug is een pasta en komt van oorsprong uit Jemen. Een variatie met tomaat wordt in Israël gegeten bij[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngehakt chilivlokken naar smaak 3 laurierbladeren 2 uien, gesneden 2 groene paprika's, gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlDat ik gek ben op garnalen, moge duidelijk zijn. Ik eet ze altijd graag gemarineerd in wat olijfolie, rode peper, knoflook en verse peterselie, en dan na het[...]
Bron: food-love-happiness.blogspot.com