Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Ingrediënten Porties : 4 600 gr runderfilet 1 stengel citroengras 1klein chilipepertje 2 eetlepels pinda's 4 eetlepels pindaolie 1 theelepel sesamolie[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Ik gebruik een grote theelepel bij onderstaande hoeveelheden Voor de currypasta 2 bakjes verse koriander 2 rode pepers (kan je niet zo goed[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ik gebruik een grote theelepel bij onderstaande hoeveelheden Voor de currypasta 2 bakjes verse koriander 2 rode pepers (kan je niet zo goed[...]
Bron: smulweb.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 1 stengel sereh (citroengras) 1 teentje knoflook ½ rode peper 125 g zachte boter of margarine 1 eetlepel citroen 1 theelepel Japanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g rauwe ongepelde zoutwatergarnalen (zak, diepvries) 1 stengel citroengras (sereh, bakje 2 stuks) 2 cm verse gember (zakje 150 g) 2[...]
Bron: ah.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVroeger vond ik de pasta gekleurd met inktvisinkt zo leuk, maar dat kan niet meer, want niet plantaardig. Nu zag ik bij de natuurwinkel zwarte rijstnoodles[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlNee, geen sambáballen maar sambalballen. Lekker pittig dus! Je kunt ze zowel warm als koud eten. Ingrediënten voor 15 balletjes: 300 gram rundergehakt 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 3 personen 1 bloemkool, 3 zakjes special soep paprika en tomaat, 1 bakje kibbelingsaus, ketchup, sojasaus, koriander, mosterd , kerriepoeder,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 350 g (ca. 40 stuks) rauwe, gepelde garnalen (eventueel diepvries, ontdooid) 1 eetl. oosterse sesamolie 1½ eetl. donkere[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kilo visfilet in blokjes - 8 sjalotten of kleine rode uien gesnipperd - 5 cm verse gember fijngehakt - 1 stengel citroengras in dunne[...]
Bron: smulweb.nl