Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 1 kg rundvlees (zenuwstuk schouder) in grove stukken 75 cl blanke kalfsfond (of kippenbouillon) 2 uien 2 rode paprika′s 1 eetlepel bloem[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nl't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlRegen, sneeuw en kou. Dit vraagt om troosteten, een ouderwets pruttelpotje. Dan heb je gelijk een reden om de hele middag lekker binnen te blijven. Het[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVanuit hier, zit je met een half uurtje autorijden in Belgie aan de friet met stoof. De beste Vlaamse stoverij tot nu toe hebben we in Zeeuws-Vlaanderen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen groente waar waar wel degelijk een Nederlands woord voor bestaat, alleen bijna niemand kent het, misschien spreken de Vlamingen van kardoen. In het zuiden[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlOndanks dat ik onlangs de Italianen nog uitriep tot de meesters van het kalfsvlees, is dit toch een heel Frans gerecht, een van de grote klassiekers zelfs. Je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHet recept voor hertenragout is van de Belgische kok Jeroen Meeus uit de kookserie 'Dagelijkse Kost'. Het wildseizoen voor hert is van 1 augustus t/m 15 maart.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 rundertong 1 wortel 1 stengel selderij 1 ui 1 bouquet garni 4 liter koud water 70 gr tomatenpuree 30 gr boter 3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 gr roomboter 12 kleine zilveruitjes 1 wortel, in stukjes 250 gr ontbijtspek, in blokjes 1/2 fles rode wijn bouquet garni,[...]
Bron: allrecipes.nl375 gram runderschenkel in kleine stukjes bouquet garni 500 gram rode bieten 2 eetlepels rode wijnazijn 3 eetlepels tomatenpuree of 2-3 verse kleingehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g klokjesmorieljes -2 uien (fijn gesnipperd) -1 teen knoflook (uit de pers) -1 eetlepel bloem -30 g boter -2 eetlepels slagroom -1[...]
Bron: smulweb.nl375 gram runderschenkel in kleine stukjes bouquet garni 500 gram rode bieten 2 eetlepels rode wijnazijn 3 eetlepels tomatenpuree of 2-3 verse kleingehakte[...]
Bron: smulweb.nl