recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel | zalmtartaar thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder hamlap

Gevonden 19 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Gevulde perziken uit de oven

Ingrediënten Porties : 4 5 grote, rijpe, maar stevige perziken 10 gedroogde abrikozen, in kleine blokjes gesneden 6 amarettibiscuits of bitterkoekjes,[...]

Bron: allrecipes.nl
Chocolade en dadel vierkantjes

Ingrediënten Porties : 40 130 gr boter, verzacht 70 gr basterdsuiker 1 theelepel vanillesuiker 3-4 kleine eieren 1 theelepel kaneelpoeder 1 snuifje[...]

Bron: allrecipes.nl

Chocolade Armagnactaart

Ingrediënten: - 60 g pecannoten of walnoten, gemalen - 35 g bloem - ¼ tl zout - 12 gedroogde pruimen, ontpit en in kleine stukjes gesneden - 50 ml water[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Italiaanse kerstcake met noten en chocolade

Ingrediënten: - 225 g donkere chocolade (minstens 70% cacao) - 25 g roomboter, gesmolten en een beetje afgekoeld - 2 el fijne broodkruimels (voor de bakvorm)[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Bolo pretu (zwarte taart)

voor 50 personen 1 onbespoten sinaasappel 1 onbespoten citroen 250 gram rozijnen 250 gram krenten 500 gram pitloze pruimen (750 gr. met pit) 500 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Boozy Kerstcake

Ingrediënten Porties : 24 340 gr boter 340 gr bruine basterdsuiker 6 eieren 340 gr rozijnen 340 gr blanke rozijnen 450 gr krenten 150 gr amandelen, heel[...]

Bron: allrecipes.nl
Bevroren kerstpudding

voor 12 personen 30 gr ontpitte pruimen, fijngehakt 30 gr gedroogde abrikozen, fijngehakt 30 gr gekonfijte kersen, fijngehakt 30 gr sultana rozijnen, heel 30[...]

Bron: smulweb.nl
Kersttulband

Ingrediënten: - 1 dl cognac - 1 dl rum - 1 zakje vanillesuiker - 1 tl kaneelpoeder - ½ tl kardemonpoeder - ½ tl nootmuskaat - 75 g dadels, ontpit en[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Kangoeroefilet met gember en steranijs

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat zullen we geweten hebben. Amai, wat een weer vandaag! Ik kon echter voor de 1e keer na 4 1/2 maanden afwezigheid[...]

Bron: hap-en-tap.blogspot.be
Een maand zonder suiker, Tanya's verhaal +[...]

Suikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Walnotenlikeur

Een kort recept met verse (natte) niet ingedroogde walnoten. De walnoten rijpen enige tijd in cognac en geven smaak aan de likeur. Walnotenlikeur Voor ca. 1[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Noten-fruitcake met brandysaus

Ingrediënten 1 sinaasappel 4 sneetjes witbrood (oud) 3 eetlepels pijnboompitten 25 g walnoten 2 eetlepels blanke rozijnen 3 eetlepels cognac (of[...]

Bron: ah.nl
Omelette Sibérienne, Baked Alaska, Omelette[...]

Met de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Herfst: Taartjes met mincemeat

Toen ik laatst in Engeland was kocht ik een potje Mincemeat . Dat had ik nooit gegeten en afgelopen week heb ik het voor het eerst gebruikt in mijn kleine[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Omelette Sibérienne, Baked Alaska, Omelette[...]

Met de feestdagen besloot ik een klassiek dessert te maken, bij toeval kwam ik uit op de Omelette Sibérienne, alleen de naam is al geweldig! Het gerecht gaat[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy