Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 144 recepten
Spekjes uitbakken. Fijngesneden witlof roerbakken. Kerrie. Aardappelpuree maken. Alles door elkaar mengen. Hardgekookte eieren. Geraspte kaas. En smullen maar!
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMihoen bereiden. Wortelspaghetti (lange slierten met juliennesnijder). Broccoli stomen. Spekjes uitbakken. Garnalen in knoflook kort bakken, alle ingrediënten[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, knoflook, gehakt rul bakken. Rood pepertje. Tomaten blokjes erbij. 20 minuten inkoken. Ondertussen hartige taart deeg plakjes in ingevette taartvorm.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl200 gram pure chocolade en 200 gram boter au bain marie smelten. 300 gram suiker, 6 eieren en 100 gram bloem mixen. Gesmolten chocolade mengsel voorzichtig[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMaak dunne julienne slierten van 3 courgettes. Sugarsnaps kort koken/stomen. En doe die bij de courgette. Maak de dressing/saus: 50 ml agave of honing, 6 el[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCourgette & wortel raspen. Geraspte Parmezaanse kaas. Verhouding 1/3 groenten tot 2/3 kaas. Goed mengen. Peper en zout. Op bakpapier plukjes van het[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSnel improviseren? Bladerdeeg rondjes uitsteken, in bakvormpjes. Appel in stukjes snijden, suiker, kaneel & citroen. In bakjes doen en 10 minuten afbakken.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlFlespompoen schillen en in plakken schaven. Kort blancheren. Bladerdeeg uitrollen. Insmeren met geitenkaas. Pompoen plakken erop leggen. Olijfolie eroverheen[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlRabarber in stukjes 10 minuten koken met een kaneelstokje. Stokje verwijderen en rabarber laten afkoelen. Aardbeien en maple syrup erbij. Pureren met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl3 courgettes in de lengte in plakken schaven. 500 gram ricotta, 3 eieren, peper, zout, tijm & oregano, beetje Parmezaanse kaas. Ingevette ovenschaal, laag[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBaby spinazie. Bietje in blokjes met honing & azijn. Venkel in reepjes & citroensap erover sprenkelen. Blauwe kaas. Olijfolie. Peper & zout.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDoperwten. Sjalotje of bosuitje. Knoflook. Groentebouillon. Verse munt. Staafmixer. Peper & zout. Garneren met lepel yoghurt en verse munt. Heerlijk met[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl100 gram kikkererwten meel. 200 ml water. Kruiden naar eigen smaak, bijvoorbeeld: komijn, gember & koriander. Bak van het beslag dunne pannenkoekjes. Wel[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl2 rijpe bananen (1 garnering, 1 erdoor). 2 eieren. 4 el amandelmeel. 1 tl vanillepoeder. 1 tl bakpoeder. Evt. honinh of agavesiroop. Eieren klutsen. 1 banaan[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl150 gram volkoren meel, 50 gram havermout, 2 theelepels baking soda, kaneel, hennepzaad & lijnzaad. Goed mengen. 2 eieren, 100 gram (geiten)yoghurt, 50[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBroccoli & sugar snaps net beetgaar. Rode ui fruiten/smoren met knoflook, sojasaus, beetje citroensap & schepje bruine suiker. Groenten erdoor. Op[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl150 gr amandelmeel, 150 gr speltmeel, 175 gr boter, 4 eieren, sap van 1 citroen, agavesiroop, beetje vanillesuiker en 1 theelepel bakpoeder. Mixen in ingevette[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl2 el kokos, 1 tl korianderzaad, 1 tl komijnzaad, 1/2 tl kurkuma, 1 à 2 chilipepers, 1/4 tl zwarte peperkorrels & 1 el tamarindepasta. In een vijzel. Olie[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDrie lagen filodeeg, met gesmolten boter ertussen. Appelschijfjes in bruine suiker & kaneel. Dakpansgewijs op deeg leggen. Beetje bruine suiker erover heen[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl