Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 96 recepten
Bij BBQ hoort saté, vinden jullie ook niet? Maar net zoals zoveel dingen, bevatten ook satéstokjes uit de winkel veel ongezonde toevoegingen . Geen probleem,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 2 personen 1 kipfilet per persoon ½ dikke plak ham per filet 1 el kruidenkaas (Boursin, Paturain) 2 el kleine stukjes ananas 100 g plakjes[...]
Bron: smulweb.nlVoor saté: 500g kipfilet in blokjes ontbijtspek 250g kippenlever in blokjes 1 blik ananas ringen in blokjes 1/2 t peper Voor bedruipmengsel: 2 e olie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een blikje cocktail worstjes, 300 gr kipfilet, 1 blikje annanas en sate prikkers Voorbereiding Kook de kipfilet gaar. laat de ananas uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr.varkens of kipfilet. 250 gr.rundergehakt. 150 gr.champignons. 50 gr.chorizo worst. 2 .dikke uien. 3 teentjes knoflook. 3 kleuren[...]
Bron: smulweb.nlDag allemaal! Oooooh wat heb ik veel leuke reacties gekregen over het kookboeknieuws. Suuuuuuuuper leuk om te lezen! Hartstikke bedankt allemaal :D!! Voor m'n[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond! Vandaag heb ik voor het eerst weer gewerkt met m'n gebroken arm. Best lastig hoor, een kantoorbaan en dan je goeie arm in het gips. Maar! Ik ging[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIndruk maken op je vrienden, wanneer die langskomen voor een etentje, wie wil dat niet? Ikzelf in elk geval wel! Ik hou ervan om mijn gasten te verwennen met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZoals beloofd hebben jullie nog 2 heerlijke herfst-chutney's van me tegoed. Vandaag dus weer eentje! Ingrediënten: 200 milliliter rode vruchten 200 milliliter[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen paar weken terug werd ik door Tamara getagd om een paar vragen te beantwoorden over eten. Tja, zoiets kan een Bourgondiër in hart en nieren niet weigeren[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comEr stond weer eens een postbode met een zeiknat pakketje op de stoep. “Ik weet niet of dit helemaal goed is, hoor” zei hij, voelend aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe smaak van Sicilië Na de blog van Jaap met de watertandende arancini uit Sicilië, deelt VacanceSelect in deze gastblog vandaag meer over het Siciliaanse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZomerse ovenschotel Enorme wolken bewegen in een snel tempo langs mijn raam. De schapen op de dijk achter onze tuin kunnen even rustig grazen tot een nieuwe[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl