Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Eindelijk hebben we een toko gevonden waar ze heel veel ingrediënten voor de Aziatische keuken verkopen. We moeten er wel een uur voor rijden, maar dat hoort[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit eerste keer dat we dit aten was op een snikheet terras in Griekenland. Niet echt een zomers gerecht, maar ja, toeristen hè. Desalniettemin was het wel erg[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frOns favoriete Franse gerecht? Geen idee! In de winter stevige kost zoals boeuf bourguignon, blanquette de veau of truffade . In het voorjaar een croque[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAjam Bali Dit gerecht is heel geschikt om langzaam in de oven (of in de slowcooker) te garen. Gebruik een pan die ovenbestendig is of doe het gerecht over in[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe natuur is aardig in de war. Week 2 van het nieuwe jaar is net voorbij. Sneeuw en vorst, snert en hutspot zouden normaal gesproken de hoofdrol spelen in[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe lekkerste recepten ontstaan bij toeval, zo ook deze. Venkel is vrij sterk van smaak en combineert erg goed met prei. Door wat crème fraîche toe te voegen[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe herfst is zo slecht nog niet. Ik begin dit jaargetijde steeds meer te waarderen. Vooral de natuur speelt daar een grote rol in. En sinds we in Frankrijk[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frEen van mijn favoriete gerechten met kip. Kip in ketjapsaus. Het is makkelijk te maken en ook nog eens snel klaar. Ideaal wanneer je niet zoveel tijd hebt om[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet is best wel wat werk , er gaan heel wat ingrediënten in en het moet best lang stoven, maar het is zó lekker . Wij maken het altijd voor 2 dagen, de ene dag[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe herfst is begonnen, het wordt wat kouder en eerder donker 's avonds. Na een warme zomer met veel salades, pasta en andere lichte gerechten is het nu tijd[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIn onze omgeving -midden-Frankrijk- wordt er tussen de middag nog uitgebreid getafeld. Zodra het 'midi' -12uur- is, laat iedereen z'n werk liggen, haast zich[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frSaus is het thema van het foodblogevent van april 2013 . Makkelijk, zou je denken, bij elke maaltijd hoort een lekker sausje. Maar dat maakt het juist ook[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMeestal heten Indische runderstoofpotjes daging 'smoor' of 'rendang' of 'roedjak'. Deze keer niet. Ik ken niet alle Indische recepten uit mijn hoofd en had[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frAan het aanbod aan kant-en-klare Indische kruidenmixen (boemboe) in de supermarkt te zien, komen er aardig wat Indische gerechten op tafel. Maar die pakjes en[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frMet het oog op de komende winter en het druilerige herfstweer vandaag een recept voor een lekkere stevige maaltijd. Dit is een bewerkelijk recept, geschikt om[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr