Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1279 recepten
voor 4 personen 1 stokbrood - 2 teentjes knoflook - theelepel zout - 4 eetlepels gehakte verse kruiden - 150 g boter Bereidingswijze Snij het stokbrood in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 x 400 g sperziebonen 2 blikjes rode zalm (a 213 g) 4 sneetjes witbrood 1 ei 2 eetlepels gedroogde dille 4 eetlepels boter 1 pak[...]
Bron: ah.nl. Wildsoep met bospaddestoelen Ingredienten: 300 gram bospaddestoelen 200 gram gaar wildvlees (fazant of wilde eend) 200 gram aardappelen 2 knoflookteentjes 1[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 12 100 gr boter 10 teentjes knoflook, fijngesneden 2 blikjes (50 gr) ansjovisfilet, uitgelekt 450 ml extra dikke room (50%[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Gepofte aardappelen 4 grote aardappelen (geschrobd) en 15 minuten gekookt 3 middelgrote uien (in dunne repen gesneden) 2 tl knoflookpoeder 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 zalmmoten 50 g boter 100 ml droge witte wijn ½ zakje verse dille (a 15 g) zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of[...]
Bron: ah.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten 2 zakken aardappelen ((a 450 g), geschild) 1 zak gesneden prei (a 300 g) 25 g boter 2 pakken bakbacon ((150 g), in dikke repen) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 zak aardappelkroketjes (diepvries, a 450 g) 2 x 350 g sperziebonen 25 g boter 4 kalfsoesters 1 blikje tonijnstukken in water (185 g) 3[...]
Bron: ah.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl* aardappelen * Boekweitmeel * Boter * Bakpoeder * Melk * Zout Bereidingswijze Rasp 1 Kg Geschilde Aardappelen En Meng Met 4 Eetlepels Boekweitmeel, 100 Gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 2 el olie 1 rode ui (fijngesneden) ½ rode kool (in reepjes) 1 el honing 1 el rodewijnazijn 75 g boter 600 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ kilo kruimige aardappels (geschild en in stukken) 500 g witlof 2 el boter 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 2 bakjes gerookte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 150 g boter 500 g groene asperges 2 tl mosterd 5 el azijn 6 eieren 4 sneetjes boule beurre (brood) 100 g gerookte Schotse zalmfilet zet[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 gram bloemige aardappelen, 3 losgeklopte eieren, 2 geklopte eiwitten, 50 gram zelfrijzend bakmeel, 1,25 dl. hete melk (net onder[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 3 uien, gesnipperd 1 kilo aardappelen, in blokjes 2 blikjes ansjovisfilets, in stukjes 200 ml slagroom 100 ml crème[...]
Bron: allrecipes.nlHet onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 55 gr boter, gesmolten 3 eetlepels Dijon mosterd 1 1/2 eetlepel honing 4 eetlepels broodkruimels 4 eetlepels fijngehakte[...]
Bron: allrecipes.nl