Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 3 personen 1 gerookte makreel; 25 g boter; 1 ui, gesnipperd; 1 teentje knoflook, gesnipperd; 25 g bloem; 200 ml melk; 2 tot 3 takjes bladselderij,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - kalfsmuis of kalfsfricandeau ca.750 gram (van de slager, ongesneden) - 2 worteltjes - 3 aardappelen - 2 stengels bleekselderij - 2[...]
Bron: smulweb.nlJudith Leyster Wie kinderen heeft zingt vast wel eens ‘ Altijd is Kortjakje ziek ’. Van dat zielige meisje dat zo jammerlijk het bed moet houden,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noors-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl3 kreeften a 500 g Court bouillon 1? kg visgraten (van de tarbot) 2? l water ? l droge witte wijn bouquet & kruiden (wortel, ui, preiwit, selderijblad,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 9 asperges AA1 1 deciliter droge witte wijn stukje foelie 6 blaadjes gelatine 15 gamba′s 1/2 deciliter zonnebloemolie 6 bladen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 9 asperges AA1 1 deciliter droge witte wijn stukje foelie 6 blaadjes gelatine 15 gamba′s 1/2 deciliter zonnebloemolie 6 bladen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 verse asperges 8 gamba′s 1/4 l. witte wijn 1/8 l. slagroom 1/8 l. creme fraiche 6 draadjes saffraan 1 takje citroenmelisse 1[...]
Bron: smulweb.nlTerug naar de jaren '70.... Vandaag gaan we terug in de tijd met deze retro-pasteitjes! Natuurlijk kun je een blik ragout opentrekken om de pasteibakjes te[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl