Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Bami. Geraspte wortel. Julienne van spits kool of witte kool. Taugé. Verse gember. Vissaus, sesamolie, sojasaus. Gamba's. Sesamzaadjes.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlFrans wit brood (rond hoog brood). Bijvoorbeeld van Le Perron. Snij zelf een dikker sneetje. Besmeer deze met crème fraiche. Bestrooi met geraspte emmentaler[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlOesters. Zelf openen. Op 2 manieren geserveerd! 1. Naturel met een beetje peper & citroen 2. Rijpe mango. 1 deel in hele kleine blokjes. 1 deel pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBoerenkoolstamppot. Gamba's. Hollandse garnaaltjes. Kreeftensaus (soep inkoken). Kerst 2013: geïnspireerd door Allerhande , Delicious , Foodies & Proef .[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlWraps. Geraspte kaas (verschillende soorten is heel lekker). Chorizo, gerookte kip, ham. Tomaat. Beleg een wrap voor de helft. Verwarm koekenpan goed. Zonder[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSnij de biefstuk in reepjes. Fruit een uitje aan, voeg knoflook, verse gember & five spices toe. Stoom ondertussen de broccoli beetgaar. Doe de witte kool,[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlSojasaus, sesamolie, gember, knoflook, honing & bruine suiker. Ui. Noedels & sugar snaps. Zalm kort bakken, in stukjes snijden en erbij doen. Strooi er[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlGroene asperges grillen.Bestrooien met zeezout & beetje citroensap. Zalmmoot grillen of in pan kort (!) bakken. De zalm is het lekkerste als deze van[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl100 gram meel, 200 ml water. Voeg lekker kruiden toe naar eigen inzicht, natuurlijk ook afhankelijk van de vulling voor de pannenkoek. Bak van het beslag dunne[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUitje, verse gember en knoflook fruiten. Kerriepoeder & kurkuma erbij. Gamba's op hoog vuur even bakken in dit kruidenmengsel. Chinese kool in reepjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl5-minute-ready-salad: blikje tonijn, blikje kikkererwten, 1 avocado. Peterselie & koriander. Citroensap & olijfolie. Peper & zout. Eet smakleijk![...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl220 gram (spelt)bloem, 1 tl zout, 1 tl bakpoeder, 1 el (zonnebloem)olie, 150 ml warm water. Goed mengen. 10 minuten onder vershoudfolie afgedekt laten rusten.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlUi, verse gember, citroenblad, oestersaus, sojasaus en schepje basterdsuiker. Tempeh. Noedels. Cashewnoten. Ook lekker met pistache of hazelnoten.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlFlink stuk zalm, mooie filet (met huid). In twee delen, zodat het mooi op elkaar past. Zal afspoelen en deppen met keukenpapier. borrelglaasje wodka erover[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlMakreel. Gekookte aardappel. Gesnipperd uitje & peterselie. Ei. Alles door elkaar. Koekjes maken en in koelkast 30 minuten laten rusten. Koekjes door[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlAnsjovis & uitje in pan smoren. Ansjovis smelt dan grotendeels. Courgette in erbij. Tomatensaus. Pasta koken. Kabeljauw met een groene kruiden knoflook[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDoperwtjes. Zeekraal. Coulis van zeekraal & waterkers (kort blancheren & pureren). Hollandse garnaaltjes. Kleine aardappelblokjes gekookt in visfond en[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nl