Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1834 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngesneden 10 teentjes knoflook, fijngehakt 4 blikken (van 400 gr) gepelde tomaten 5 eetl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el milde olijfolie 1 grote ui, gesnipperd 3 tenen knoflook, fijngeperst 1 stuk pompoen van 500 g, pitten eruit, in blokjes van 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600-800 g kabeljauwrug* (filet, zonder vel) 200 g zwarte pasta (met inktvisinkt) evt. 1 zakje inktvisinkt (viswinkel) persillade 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 4 kipfilets, in stukken van 3 cm 4 teentjes knoflook, fijngesneden 250 ml extra dikke room (50%[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel plantaardige olie 3 uien, in ringen 3 teentjes knoflook, fijngesneden 4 eetlepels gerookte Hongaarse paprikapoeder 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 2 eetlepels gerookte paprika 1 eetlepel chilipoeder 2 1/2 eetlepel kerriepoeder 1 1/2 eetlepel gedroogde uien 1 1/4 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nl800 gram suiker 375 ml + 500 ml water 1-2 el citroensap 120 gram maïzena 1tl cream of tartar (Toko) olie (bijvoorbeeld druivenpitolie) om in te vetten[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 32 2 eetlepels aardnotenolie 1 eetlepel boter 1 grote ui, gehakt 1 eetlepel fijngehakte verse gemberwortel 2 eetlepels gehakte of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 200 g filet van vaste vis (zalm, zeewolf, zeeduivel, wijting), 6 scampis (diepvries), 2 sjalotjes, knoflook, middelgroot blik tomatenblokjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zalmmootjes (180 tot 200 gr per stuk) tagliatelle 200 gr bloem 200 gr semoline 4 eieren 1,5 dl olijfolie zout en peper Voor de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 325 g lange pasta, bijv. linguine 325 g varkenshaas 1 eetl. droge sherry of rijstwijn 1 eetl. sojasaus 2 theel. suiker 3 theel.[...]
Bron: allrecipes.nlDit heerlijke maar ook snelle winter gerecht is geïnspireerd op de met wijn gevulde stoofpotten van Frankrijk. Kipschotel 1 eetlepel olijfolie 700 gram[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 15 3 blikken bruine bonen 3-3,5 liter water 0,5 liter runderfond ca. 6 bouillonblokjes (rund) of naar smaak meer of minder ca. 750[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie met basilicum (fles a 250 ml) 2 doosjes zalmfilet (diepvries, a 250 g) 1 cup kaassaus (koelvers, 150 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 kg mosselen 1 grote ui 2 tenen knoflook 1 stengel citroengras 2 eetlepels verse korianderblaadjes 1 (flinke) eetlepel Thaise rode curry[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 doosjes tonijnsteaks (diepvries a 2 stuks) 400 g spaghettini (pak a 500 g) 1 teentje knoflook 5 eetlepels olijfolie 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen - 2 kalfsoesters of welk vlees je lekker vindt - 1.5 dl marsalawijn (italiaanse kookwijn ) - 1.5 dl kookroom - 20 gr parmaham - 3 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram gedroogde linzen 2 rode paprika`s 2 tomaten 1 courgette 1 ui 1 teen knoflook 1 pakje papadums 4 el Indianse curry pasta (pot, Pataks)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g verse ravioli met 5 kazen (pasta) 15 g basilicum (bakje) 2 sneetjes witbrood 250 g cherrytomaten 2 el olijfolie 1 eetrijpe avocado 300[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g penne rigate (volkoren (pasta zak 500 g, puur&eerlijk biologisch)) 2 el olijfolie 2 uien (grof gesnipperd) 450 g koolraap (in reepjes)[...]
Bron: ah.nlIk ben de laatste tijd (weer) een beetje aan het vogelen met mijn eten. Mijn Crohn blijft onrustig en omdat ik niet zo heel goed in mijn vel zit eet ik niet[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 sjalot, fijngehakt 1 eetl fijngehakte gemberwortel 3 eetl olijfolie 1 groene paprika, ontzaad[...]
Bron: allrecipes.nl