Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
voor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 4 sjalotjes, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g champignons, fijngesneden 3 el[...]
Bron: allrecipes.nlSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlThe term we use to describe 'the good life' in the Netherlands is 'Bourgondisch'. Bourgondisch refers to Bourgogne or Burgundy, the French region famous for -[...]
Bron: ilseskitchen.blogspot.comHet was een rare week deze week doordat ik bijna niet thuis was, dus ik heb het koken voornamelijk aan John overgelaten. Als er in de buurt een maaltijd werd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlWas ik vorige week nog in de hemel bij Amacarons , dan was ik deze week in het paradijs! Hoezo? Amacarons is the place to be voor zoetebekjes, Maasmechelen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 125 ml slagroom 190 ml vleesfond (pot à 380 ml) 2 kalfsoesters 2 el cognac (slijter) zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje[...]
Bron: ah.nlVoor de Meatless Monday een vegetarische variant van Hiltl op de Zuricher Geschnetzeltes, dat oorspronkelijk met kalfsvlees gemaakt wordt. Probeer dat maar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNogal wat mensen hebben een tekort aan vitamine D . En eigenlijk is hét ‘recept’ om dat op te lossen heel simpel: maak elke dag een wandeling. De[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beWanneer deze review online komt, zit ik nog onder de zuiderse zon te genieten van het beste wat Italië te bieden heeft. Daarom vond ik het wel toepasselijk om[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beKorte stop in Andorra: een microstaat tussen Fankrijk en Spanje, in de pyreneeën. We eten Pa Amb Tomaquet (Andorrese lookbroodjes), Canelones a la Andorrana[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seIngrediënten Porties : 2 olie 150 gr geraspte kaas, of naar smaak 3 eetlepels tomatenpuree 1 Spaans pepertje, fijngesneden, zonder zaadjes 1 glaasje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Ingredienten ? 300 g stooflappen (liefst dikke rib of grof gesneden poulet) ? 50 g ontbijtspek (in reepjes gesneden) ? 75 g rauwe ham ? 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 deciliter bouillon (runder), of fond 2 teentje knoflook ,fijn gesneden 1 stuk laurierblad ,fijn gewreven 2 eetlepel olie 100 g ontbijtspek[...]
Bron: smulweb.nl