Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 6 350 gr penne pasta 50 gr boter 30 ml olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 rode paprika, in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlEen of twee keer per week komt er in huize Eetplezier een vegetarische dagschotel op tafel. Dit keer gevulde portobello’s met pasta en huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 6 plakjes bacon 6 portobello`s of 12 reuzenchampignons 1 enorme vleestomaat 100 gr feta 2 bosuitjes ½ bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr rundergehakt 6 plakjes bacon 6 portobello`s of 12 reuzenchampignons 1 enorme vleestomaat 100 gr feta 2 bosuitjes ½ bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlMensen denken vaak, geheel onterecht, dat vegetariërs altijd gezond eten. Maar patat is ook vegetarisch?! Natuurlijk hebben de meeste vegetariërs een gezonde[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlMijn moedertje kijkt me nog altijd een beetje meewarig aan als ik haar vertel van mijn vleesloze maaltijden. Alsof ik het voorkomen heb van een uitgemergelde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen of twee keer per week komt er in huize Eetplezier een vegetarische dagschotel op tafel. Dit keer gevulde portobello’s met pasta en huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 2 schalen portobello (a 2 stuks, paddenstoelen) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 1 aubergine (in blokjes van 1 cm) 3 tenen knoflook[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1/2 zakje verse peterselie (a 30 g) 4 portobello champignons (schaal per 2 stuks) 1 teen knoflook 1 pakje zuivelspread (naturel light (150[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g penne (pasta) 2 portobello champignons 5 el olijfolie 3 teentjes knoflook (in plakjes) versgemalen citroenpeper (molentje) 6 plakjes[...]
Bron: ah.nlVandaag deel ik met jullie mijn foto´s die ik op mijn tweede dag die ik in Edinburgh heb gemaakt! Mocht je de foto´s van dag 1 hebben gemist, klik[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlAls ik weleens die gevulde auberginerolletjes zie, lijkt het me heerlijk, maar dan zonder de aubergine, want daar zijn we hier niet zo dol op. Ik dacht dus[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMijn moedertje kijkt me nog altijd een beetje meewarig aan als ik haar vertel van mijn vleesloze maaltijden. Alsof ik het voorkomen heb van een uitgemergelde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comEen of twee keer per week komt er in huize Eetplezier een vegetarische dagschotel op tafel. Dit keer gevulde portobello’s met pasta en huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe vele regen van dit jaar zorgt voor nog meer slakken dan vorig jaar, terwijl ik toen al dacht wat veel! Mijn kleine moestuintje was zo'n zielig, aangevreten[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nl