Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 232 recepten
Een lekkere, zomerse salade voor bij eenvoudige pasta. 300 gr spinazie, gewassen 2 el pijnboompitten 2 bosuitjes in ringen 1 el zachte mosterd 1 el witte[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 2 personen 4 rode mulfilets plm. 50 ml olijfolie 2 tenen knoflook 1 takje rozemarijn of 1 theelepel gedroogde 1 takje tijm of 2 theelepels gedroogde tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 pakjes witvis (ik had botervis; heerlijk) * 8 plakjes Serrano ham * 2 theelepels gedroogde basilicum * 2 eetlepels balsamico azijn * 1[...]
Bron: smulweb.nlEen klassieker, met een kleine twist tomatensaus: 4 el olijfolie, 1 kleine rode ui, 2 teentjes knoflook, 800 gram gezeefde tomaten, 1 el balsamico-azijn, 1 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comMet alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOttolenghi heeft iets met de combinatie aubergine en granaatappel. Naast de bekende aubergines met karnemelksaus die zo mooi op de Noord-Amerikaanse cover van[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comDe biefstuk uit de zee wordt ie ook wel genoemd, ik heb het over de tonijn-moot! Gisteren kreeg ik van de visboer een lesje over gezonde omega-vetten, die[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 500 gr tomaten 2 pakjes tortellini verdi (pasta, koelvers, a 250 gr) 150 ml halfvolle melk 250 gr roquefort 8 eetlepels balsamicodressing 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 uien 2 eetlepels olijfolie 1 pak bladspinazie à la crème (diepvries) 1 zakje besciamella sausmix (pak a 2 zakjes a 50 g) 500 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 kilo riblap, in stukken van ca. 6 cm lengte 10 ansjovisfilets 1 gedroogd pepertje 2 afgestreken eetlepels bloem 2,5 dl rode wijn 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. pasta naar keuze (ik vind vaak farfalle leuk en lekker.) 1 bakje cherry tomaatjes of snoeptomaatjes verse basilicum pijnboompitjes een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g kipsaucijzen, in plakjes 2 uien, in dunne ringen 2 grote rode of oranje paprika's, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 eetlepels (60 ml) olijfolie 1 grote ui, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 rode paprika’s, in stukjes gesneden 30 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pak (500 gr) vermicellipasta 4 eetlepels olijfolie 1/2 ui, versnipperd 4 teentjes knoflook, fijngehakt 375 gr eiertomaten,[...]
Bron: allrecipes.nl' Kalkoen uit de oven, een heerlijk garnalenspiesje of een lekkere salade met tonijn. Het klinkt allemaal heerlijk natuurlijk, máár als je vegetarisch bent is[...]
Bron: herbalgreeninfinitea.blogspot.nlIngrediënten kalfsoester: 2 eetlepels pijnboompitten 2 kalfsoesters, op kamertemperatuur 25 g boter 2 eetlepels olijfolie 1 el fijngesneden verse salie 3[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 verse Kabeljauwfilets, Schelvis, Zeebaars of Roodbaars 2 uien 1 teentje knoflook ½ bosje verse basilicum 800 gr tomatenblokjes 4[...]
Bron: smulweb.nl