Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
voor 4 personen 2 el olijfolie 2 middelgrote uien (rode of witte) 2 teentjes knoflook 250 g biologische kastanje-champignons 2 el tomatenpuree 2 blikken[...]
Bron: smulweb.nlDe Kinderboekenweek is weer begonnen -van 7 tot en met 17 oktober- en heeft dit jaar als thema 'Aan tafel! - Eten en snoepen in kinderboeken'. Amai, ik heb[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comEr zijn heel wat antwoorden op gekomen (ook mondeling of via mijn mail) van ribbroeken, tot rijsmandjes, wafeltjes en lasagne. Lauralijntje kwam héél dicht in[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 1 kleine rode ui 2 teentjes knoflook 100 gram gemengde paddestoelen (wat je kan krijgen of lekker vindt, gedroogde kan ook) 100 gram spruitjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen sukadelappen 150 gr gerookte spekblokjes 4 grote uien (halve ringen) 2 teentjes knoflook 2 winterwortels 1 bouillonblokje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo hertenvlees 125 gr gerookte spekblokjes 250 gr kastanje champignons 1 winterwortel 400 gr uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo hertenvlees 125 gr gerookte spekblokjes 250 gr kastanje champignons 1 winterwortel 400 gr uien (gesnipperd) 2 teentjes knoflook 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine rode ui 2 teentjes knoflook 100 gram gemengde paddestoelen (wat je kan krijgen of lekker vindt, gedroogde kan ook) 100 gram spruitjes[...]
Bron: smulweb.nlMet dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag mijn tweede aflevering over ontbijten met havermout. Eerder stelde ik al muesli voor. Nu gaan we de warme keuken in. Gekookte havermout kan wel wat[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlZaterdag aten we de focaccia die we vrijdag hadden gebakken bij Levine met hierbij een romige venkelsoep met garnalen. Zondag aten we gevulde kip in[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDe laatste week van het jaar en ik heb wat moeite om eten te verzinnen. Misschien ligt het eraan dat ik vrij ben. Dat ik moe ben. Geen idee. Allereerst dan[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet was een rare week deze week doordat ik bijna niet thuis was, dus ik heb het koken voornamelijk aan John overgelaten. Als er in de buurt een maaltijd werd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl