Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Bij de varkenshaasjes met appel aten we gisteren aardappelgratin. Voor 4 personen had ik ongeveer 750 gram vastkokende aardappelen tot flinterdunneplakjes[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comHet volgende succesnummer. Zo fijn als je kindje dankbaar je zelfbereide maal opeet en zijn mondje na iedere hap open spert als een hongerig vogeltje in[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comWe hadden nog best wat over van de aardappelgratin en ik had nog een kipfiletje in de vriezer. Dus het werd een makkelijk stoofpotje gisteren. In olie wat ui[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIk zal het geen Hutspot noemen. Dat is gevaarlijk in Leiden. Maar het is ervan afgeleid. Van aardappelen, winterpeen en prei maakte ik een stevige stamppot.[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comIn het biologisch groentenpakketje van deze week zat peen en ui. Van vorige week had ik nog venkel. Tezamen met biologische aardappeltjes en wat room, op[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen lekkere pittige schotel. Ik gebruikte jonge capucijners, aardappels en chorizo. Schil vastkokende aardappels en snijd ze in blokjes. Kook ze beetgaar. Bak[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comWitlofstronkjes halveren en de harde kern verwijderen. In een ingevette ovenschaal schikken en spekjes en geitenkaas erover verdelen. Het liefst een klein[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comSpelt is helemaal in. Want supergezond. Althans dat zeggen de meeste berichten. Er gaan ook geluiden dat het allemaal wel wat meevalt en dat je vooral volkoren[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comNa groenten en aardappeltjes ga ik met Jente rijst proberen. Ik heb witte rijst genomen. Zilvervliesrijst is nog niet goed te verteren. Dat komt over een[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comMet rode kool maakte ik vanavond een lekkere ovenschotel. Geruld gehakt met een uitje en gekruid met kaneel, kerrie, zout en peper op de bodem. Een appeltje[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comWas de aardappeltjes en snijd ze in blokjes. Kook ze beetgaar, ik doe dit in de magnetron. Ontvel ondertussen de tomaat door deze in te kruizen en zo'n 30[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comEen hapje dat hier heel goed in de smaak valt is dit smeuïge prakje van zoete aardappel, courgette en tartaar. Schil twee zoete aardappels en kook ze[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comWij aten ze bij de hele kip uit de oven. Neem krieltjes in de schil. Verwarm de oven voor op 180 graden. Maak de aardappeltjes schoon en verwijder de lelijke[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDe foto is al enige tijd oud, eind april, maar de moeite waard om te plaatsen. We kregen ze van mijn schoonmoeder, die ze in Woubrugge bij een kweker oppikte.[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comZoete aardappel staat hier regelmatig op het menu. Het is Jentes lievelingseten (denk ik). Hoe ziek ook, hoe 'dwars', hoe moe ook.. zoete aardappelen gaan er[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comZo gewoon en zo lekker. Ik gebruik kleine aardappeltjes in de schil. Gewoon even wassen, olijfolie en knoflook erover. Omscheppen en een half uur op 200[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comNa al het zware eten van de kerstdagen maakte ik gisteren een frisse noodlesalade. De noodles die ik gebruikte komen uit de toko. Kook de noodles volgens de[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com